Divendres, 29 de abril de 2011 | 15:09
Vostè es troba a: Inici > Municipis >

La ciutat coopera amb un programa de formació a Haití

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Barcelona
La ciutat coopera amb un programa de formació a Haití
Municipis 27/04/2011 20:13
Institucions públiques locals haitianes, institucions d'educació secundària i mestres d'Haití es beneficiaran del programa de formació que s'ha engegat des de Barcelona, en una acció de cooperació conjunta entre l'Ajuntament de Barcelona, la Fundació La Caixa, les vuit universitats que formen l'ACUP, les universitats de Harvard i de Massachusetts i Cooperació Canadenca.
Sin título
La formació tindrà una durada de cinc anys i se centrarà en capacitar els càrrecs electes i tècnics locals de la regió sud-est i de la regió Les Palmes, enfortir les institucions d'educació superior haitianes, formar mestres i pedagogs i implantar la metodologia de formació online al país.

"És una inversió en capital humà, a mig i llarg termini", ha destacat Jaume Lanaspa, director general de la Fundació La Caixa.

El Programa de Cooperació Internacional de la Fundació La Caixa, que ha destinat 225.485 euros fins al 2012 al projecte, forma part de les aportacions realitzades per l'entitat a favor dels damnificats pel terratrèmol del 12 de gener de 2010.

També es van recaptar donacions ciutadanes per valor de més de tres milions d'euros que ja es tradueixen en diversos projectes de rehabilitació al país, detallats a la mostra Haití, 34 segons després, que s'exposa al CaixaForum.
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1