Divendres, 29 de abril de 2011 | 15:04
Vostè es troba a: Inici > Política >

Mas-Colell sedueix a Puigcercós i anuncia que el dèficit estarà per sobre del 2%

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Roda de contactes amb l'oposició
Mas-Colell sedueix a Puigcercós i anuncia que el dèficit estarà per sobre del 2%
29/04/2011 14:16
9mes-colell
El conseller d'Economia, Andreu Mas-Colell, ha presentat als grups de l'oposició les línies bàsiques dels pressupostos amb la voluntat de sumar els sis vots que li falten a CiU per aprovar-los. Assegura que incomplirà els objectius del dèficit.
Mas-Colell ha assegurat que la Generalitat incomplirà l'objectiu de dèficit marcat pel Govern central sense donar més detalls, amb el que hi ha dubtes sobre si la Generalitat es declara en rebel·lia o s'ha pactat amb l'executiu de Zapatero incomplir-lo a canvi de no rebre els 1.450 milions del fons de competitivitat.

El conseller també ha anunciat que el 70% de la despesa de la Generalitat serà per a educació, polítiques socials i sanitat, el que suposaria tres punts més que en 2010. En aquest sentit, ha traslladat a l'oposició, en el que suposa una evident marxa enrere en el discurs mantingut fins al moment, que la tisorada serà inferior al 10% en Sanitat, Educació i Benestar Social i Família.

No cal oblidar que el que ha presentat el responsable d'Economia no és més que un esborrany que es dóna a conèixer en període preelectoral, el que ha fet que en l'oposició es posin entre cometes les dades de Mas-Colell.

No obstant això, si hi ha hagut una persona a la que el conseller sembla haver modificat l'opinió és el líder d'ERC, Joan Puigcercós, qui s'ha mostrat disposat a aprovar els pressupostos. "Ha estat un diàleg fluid i positiu; si volen ens tindran al seu costat", ha assegurat el republicà.
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1