Divendres, 29 de abril de 2011 | 15:12
Vostè es troba a: Inici > Societat >

Una explosió deixa almenys 14 morts en una zona turística de Marrakesh

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
El Ministeri d'Interior del Marroc apunta a un atemptat
Una explosió deixa almenys 14 morts en una zona turística de Marrakesh
28/04/2011 17:26
explosion-marrakesh
Almenys catorze persones han mort després d'una explosió en una zona turística de Marrakesh. El Ministeri d'Interior marroquí assegura que, segons els primers indicis, la tesi que pren força és la de l'atemptat.
En un comunicat citat per l'agència estatal de notícies MAP, el Ministeri precisa que l'explosió, que s'ha produït en la cafeteria 'Argana' de la Plaza Jamaa Lafna, ha causat 14 morts i 20 ferits "de diverses nacionalitats".

D'aquests, almenys dos francesos i un britànic, segons fonts consultades pel diari francés 'Le Figaro'. El diari identifica als dos francesos morts com una parella de Marsella.

Segons un fotògraf de Reuters present al lloc dels fets, l'explosió s'ha produït a una cafeteria abarrotada de gent. Fonts oficials marroquines indiquen a l'agència que entre els morts figuren "clients i empleats del cafè".

La mateixa font precisa, mancant dades oficials, que l'incident s'ha pogut deure a l'incendi de diverses bombones de gas a l'interior de l'establiment. La plaça és una destinació habitual dels turistes i sol estar plena de venedors.
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1