Diumenge, 1 de maig de 2011 | 14:24
Vostè es troba a: Inici > Notícia del dia >

Artur Mas culpa al Govern de Zapatero de les xifres "escandaloses" d'atur

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Consell Nacional de CiU
Artur Mas culpa al Govern de Zapatero de les xifres "escandaloses" d'atur
Notícia del dia 30/04/2011 13:38
Alertat per les dramàtiques conseqüències que l'atur també té a Catalunya, amb 750.000 persones sense ocupació, el president de la Generalitat, Artur Mas, ha responsabilitzat al Govern socialista de l'alarmant situació econòmica, amb xifres d'atur que ha qualificat "d'escandaloses" i de no emprendre accions per ajudar als empresaris.
ciu
"Estan més pendents de pagar els deutes amb Catalunya, que d'agafar veritablement el toro per les banyes i aplicar polítiques socials que solucionin aquestes escandaloses xifres de desocupació", ha dit Mas, durant el Consell Nacional de CiU.

Mas també ha blindat al seu partit contra les crítiques per les retallades en serveis socials, i ha afirmat que aixecar un país i defensar l'Estat del Benestar "no es fa sortint al carrer amb pancartes, sinó sent responsables i no gastant més del compte".

El president de la Generalitat ha fet aquestes afirmacions durant el Consell Nacional de CiU, celebrat avui a Barcelona, en el qual s'han aprovat els programes i les llistes de la federació per a les eleccions municipals del proper 22 de maig.

Joc brut

En la seva intervenció, Mas ha advertit als quadres de la federació que en la campanya electoral seran "víctimes del joc brut per part de l'oposició", que se centrarà, ha dit, "a denunciar de forma constant que els dirigents de CiU som dimonis i llops amb dents molt llargues que es dediquen a desmuntar l'Estat del Benestar".

"Quina jeta (quines penques)", s'ha queixat Mas, que ha insistit que si ara s'han d'aplicar mesures de contenció pressupostària és perquè el tripartit no va reparar en les despeses.

El president català ha alardejat llavors que les partides socials del primer pressupost del seu Govern seran percentualment superiors a les del tripartit.
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1