Acaba la fase regular... i comença el “play-off”

El CN Mataró Quadis tanca dissabte la lliga regular a la piscina del CN Barcelona, i dimecres rep a casa al Barceloneta en el primer partit de les semifinals pel títol

redacciódivendres, 29 abril 2011
redacciódivendres, 29 abril 2011
         
   
Envia aquesta notícia a un amic!
Adreça destinatària
Assumpte del missatge
El vostre nom
La vostra adreça
Envia un e-mail a la redacció
Si heu trobat algun error en el redactat o voleu aportar informació complementària sobre aquesta notícia, escriviu-nos!
Assumpte del missatge
Cos del missatge
La vostra adreça
El vostre nom

Aquest dissabte acaba la fase regular de la Divisió d’Honor de waterpolo amb una jornada força intranscendent perquè quasi tot està decidit. El CN Mataró Quadis amb la victòria davant del CN Sabadell per 10-7 va aconseguir fer-se amb la quarta plaça de la fase regular, repetint posició amb respecte a la temporada passada, però ara més valuosa, ja que per primera vegada el “play-off” pel títol només el disputen els quatre primers classificats, que ja tenen plaça europea assegurada -sempre que el tema econòmic ho permeti-, mentre que del 5è al 8è lluitaran per una plaça a la Copa LEN.

Les semifinals ja estan decidides
A part del quart lloc de l’equip mataroní també estan decidits, i en ordre, els tres primers llocs, i els únics moviments possibles són pels llocs 6è, 7è i 8è, així com pel que fa al penúltim lloc que haurà de jugar la promoció de permanència, i que està entre Martiànez i Mediterrani.


El Quadis juga a la Nova Escullera (17:30 hores) davant del Club Natació Barcelona en un partit que ha de servir sobretot per recuperar el ritme de partit perdut aquest cap de setmana, però sense cap mena de tensió per la lluita pels punts.

Última jornada

CN Barcelona - CN MATARÓ

Terrassa - Túria

Canoe - Martiànez

Barceloneta - Catalunya

Navarra - Sant Andreu

Sabadell - Mediterrani


CLASSIFICACIÓ ACTUAL: Barceloneta 56; Terrassa 51; CN Barcelona 47; CN MATARÓ  38; Sabadell 35; Navarra 31, Canoe 30, Sant Andreu 27, Catalunya 20, Mediterrani 17, Martiànez 16, Túria 0.

El partit important es jugarà el dimecres
El partit important serà el que es jugarà el proper dimecres dia 4 a la piscina del Complex Joan Serra del CN Mataró, en el qual l’equip local rebrà l’actual campió i primer classificat de la fase regular en el primer partit d’una de les semifinals. L’altra la jugaran CN Barcelona i CN Terrassa.


Ara fa poc, en el partit de la fase regular, es va aconseguir treure un empat a 8 gols, que finalment ha estat molt valuós per poder assolir la quarta plaça. A la primera volta, a la piscina de Sant Sebastià de la Barceloneta, es va perdre per un clar 12-4, que indica la superioritat de l’equip mariner. Però de ben segur els jugadors que dirigeix Beto Fernàndez, que ja han aconseguit l’objectiu de la temporada, no es donaran per vençuts fàcilment.

Cinquena semifinal
Aquesta serà la cinquena semifinal que jugarà el CN Mataró Quadis, i fins ara en cap de les altres quatre (tres davant del CN Barcelona i una davant del Barceloneta) ha pogut guanyar ni tant sols un partit.


2001-02  
CNM - CN Barcelona 5-9; CN Barcelona - CNM 8-3
2003-04  
CNM - CN Barcelona 8-10; CN Barcelona - CNM 11-4
2004-05  
CNM - CN Barcelona 7-8; CN Barcelona - CNM 11-5
2008-09  
CNM - Barceloneta 8-10; Barceloneta - CNM 17-9


Recordem altres eliminatòries contra el Barceloneta
A part d’aquesta eliminatòria citada en darrer lloc, corresponent a les semifinals de fa dues temporades, on el Quadis va arribar després de superar el Sabadell en quarts de final, l’equip del Centre i el de l’Atlètic Barceloneta, dominador implacable del waterpolo estatal en els darrers anys, s’han trobat dues vegades més en eliminatòries de “play-off” a quarts de final. La primera vegada va ser la temporada 2000-01 i els mariners es van imposar en dos partits per 3-7 i 12-5.

Victòria mataronina sota la pluja
Però l’any següent es va viure una eliminatòria memorable en la qual el Quadis va tombar el Barceloneta, que era el campió, tot i que havia perdut el primer envit a Mataró per 5-8, en un matx jugat sota la pluja.

I sentència a domicili
Després va saber capgirar la situació guanyant dos partits d’enorme dramatisme a la piscina de Sant Sebastià. El primer per 12-14, després de dues pròrrogues i penals, i el segon per 7-8, amb una actuació sensacional de Jordi Fernàndez a la porteria, que fou l’heroi del partit aturant un penal en el darrer instant que va evitar la pròrroga. El van acompanyar Flores, Piralkov, Matajsz, Bonca, Jordi Garcia, Alemany, Claveria, Duro i Kiku Garcia.


Al davant tenien a Andreo, Becerril, Ivan Moro, Letica, Pubill, Jordi Sans, Ramón Díaz, David Martín

Comenta aquesta notícia!
Nom (Obligatori)
Comentari (Obligatori - Màxim 1000 caràcters)
E-mail (Opcional)
Codi de seguretat (Obligatori)
Code
Advertència de privacitat
Avís legal i condicions generals d'ús

© El Tot Mataró S.L. - Carrer d'en Xammar, 11 - 08301, Mataró (Barcelona) - Telf: 93 796 16 42

www.totmataro.cat | www.portalmataro.com

    
Acaba la fase regular... i comença el “play-off”

Aproves les retallades de la Generalitat?

  

LLOGO PLAÇA PÀRQUING. Rda. Prim cantonada Velàzquez. Cotxe gran. 605.686.269
CHICA ESPAÑOLA para limpieza. Seriedad, experiencia. 654.539.635
CAN RAIMÍ. Vendo torre. 400m2 edificados +600m2 jardín. Totalmente llano. 93.798.70.18

Més anuncis econòmics

certificado-adecuacion-lopd-lssice

Copyright, El Tot Mataró i Maresme Anuncia't a l'edició electrònica Anunciat a l'edició paper El Tot Mataró i Maresme Premsa digital i mitjans gratuïts Amb el suport de TecnoCampusMataró Tot Esport Amb el suport del Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació Avís legal i condicions generals d'ús Advertència de Privacitat Portal Mataró El Tot Granollers Tot Maresme