Mataró d’Esquerres aposta per una ‘ciutat igualitària’

Antonio Ruiz encapçala la llista i reclama que “es faci política”

Mireia Bieldilluns, 02 maig 2011
Mireia Bieldilluns, 02 maig 2011
         
   
Envia aquesta notícia a un amic!
Adreça destinatària
Assumpte del missatge
El vostre nom
La vostra adreça
Envia un e-mail a la redacció
Si heu trobat algun error en el redactat o voleu aportar informació complementària sobre aquesta notícia, escriviu-nos!
Assumpte del missatge
Cos del missatge
La vostra adreça
El vostre nom

Mataró d’Esquerres (ME) va presentar la seva candidatura per a les eleccions del 22-M el passat divendres 29 al Centre Cívic de Cerdanyola. La formació, amb Antonio Ruiz com a número 1, es va mostrar ambiciosa, bo i la diversitat de persones que conformen el partit. En els darrers comicis, Ruiz ja va formar part del projecte ‘Alternativa Vecinal’ i ara, ME aglutina l’anterior grup i es presenta amb la intenció de reivindicar una política molt més participativa. Antonio Ruiz és el cap de llista, Julio Sanmartín el segueix i ocupant la tercera posició hi trobem al metge Carles Forns. Natàlia Caparrós i Maria Luz Guirado completen els cinc primers llocs. A més a més, Ruiz va assegurar que “som d’esquerres, però tots som molt diferents i lluitem pel mateix: una ciutat més justa”.

 

Image 

 

En el seu discurs, Antonio Ruiz va criticar l’actual govern acusant-lo de “portar a terme una política municipal decadent i adulterada basada en el paternalisme” i en el mateix sentit, Ruiz va afirmar que “els partits no canviaran ni ens trauran de la crisi”. Carles Forns, al seu torn, va afegir que “si tot segueix igual, caminarem cap a un feixisme a curt termini”. Tot plegat en un context de crisi en el qual la formació aspira a treure entre un i dos regidors a l’Ajuntament, fet que els portaria, segons Ruiz, a assumir la responsabilitat “de pressionar els que governin perquè s’aconsegueixin objectius que facin de Mataró una ciutat igual per a tothom, sense arraconar Cerdanyola i Rocafonda”.

 

Campanya ciutadana
El projecte de Mataró d’Esquerres es basa en la ”millora d’equipaments, en un pla just d’adquisició de vivenda i en el desenvolupament d’una política més directa i participativa”, tal com va dir el màxim dirigent. Per assolir tots aquests objectius i demanar el vot als ciutadans, ME realitzarà una campanya electoral molt austera. La formació reclama la implicació dels seus simpatitzants per tal que la campanya es faci mitjançant el boca-orella i la distribució de 5000 paperetes i tríptics informatius.

7 Comentaris
 cerdanyola | 02/05/2011 13:28
Ya no voy mas, si no tienes poder de convocar ni a los treinta de la lista, espero que tengan una buena escusa y cuando esta apunto casi de empezar te pones a colocar la pancarta que estabas esperando. 
ya no me engañas mas, ahora a pensar en un voto util de izquierda.
 Anónimo | 02/05/2011 15:22
Hace ocho años no entraron por mala suerte estuvieron a punto. Si hace cuatro años hubieran hecho lo que ahora, también podían haber colocado a uno o dos concejales pero en aquella ocasión tanto a A.V.l como EU les perdió la prepotencia y la soberbia, y ninguna de las dos formaciones hizo nada, ahora es tarde, es triste pero su tiempo ha pasado. Y que no se descuiden que como sigan en la línea actual, a la que alguno se lo propongan pierden hasta la AAVV.
 Sam | 02/05/2011 17:40
¿Sin querer menospreciar a nadie, alguien ve a Antonio Ruíz con alguna capacidad más allá de montar algarabías en la plaza mayor?
 Pep | 02/05/2011 20:27
Aquestes seràn les eleccions dels partits minoritaris... clar que sí, com més serem més riurem! 
Us imagineu un ajuntament amb representació de 8 o 9 partits?
 un ciudadano | 02/05/2011 21:35
Antonio Ruiz siempre ha estado apoyando a todas las manifestaciones reivindicativas vecinales de todo MATARÓ. 
Por su larga trayectoría en la política merece estar de regidor.
  Otro Ciudadano | 02/05/2011 22:43
Para el tio "Sam", si está Carlos Fernandez, Quico Melero, Quiti Girao, Jose Manuel Lopez, Paulino Mojedano, Sergi Penedes, etc... 
No te quede ninguna duda de la capacidad de Antonio Ruiz para ser regidor.
 Villa | 03/05/2011 02:11
Una reclamacion, en el balcon de mi casa no hay ni abra nunca una pancarta quiero pedirle que retire los fotomontajes en los que sale mi casa con pancartas. Ramon Berenger III frente bomberos.

Comenta aquesta notícia!
Nom (Obligatori)
Comentari (Obligatori - Màxim 1000 caràcters)
E-mail (Opcional)
Codi de seguretat (Obligatori)
Code
Advertència de privacitat
Avís legal i condicions generals d'ús

© El Tot Mataró S.L. - Carrer d'en Xammar, 11 - 08301, Mataró (Barcelona) - Telf: 93 796 16 42

www.totmataro.cat | www.portalmataro.com

    
Mataró d’Esquerres aposta per una ‘ciutat igualitària’

Aproves les retallades de la Generalitat?

  

COMPRO MAQUINARIA de hostelería de ocasión. Interesados/as llamar 654.311.506 /666.452.600
SE OFRECE AY.COCINA, mucha experiencia. 637.174.277
TRASPASO ADMINISTRACIÓN lotería por jubilación. 656.190.053

Més anuncis econòmics

certificado-adecuacion-lopd-lssice

Copyright, El Tot Mataró i Maresme Anuncia't a l'edició electrònica Anunciat a l'edició paper El Tot Mataró i Maresme Premsa digital i mitjans gratuïts Amb el suport de TecnoCampusMataró Tot Esport Amb el suport del Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació Avís legal i condicions generals d'ús Advertència de Privacitat Portal Mataró El Tot Granollers Tot Maresme