Vota
Resultat:
3 vots
Redacció osona.com | Actualitzat el 27/04/2011 a les 12:56h

«I a ells, qui els multa?»

Una veïna de Torelló envia una “carta al director”, queixant-se de l’actuació de la policia local.

Un cotxe de la policia local de Torelló, aparcat a la Ronda del Puig, el passat dijous. Foto: Isabel Orri

CARTES AL DIRECTOR
I a ells, qui els multa Sra. Sala?

Isabel Orri

Dijous dia 20 a les 00:06, després de la final de la "Copa del Rey" a la Ronda del Puig de Torelló. Un cotxe de la policia municipal espera impacient que el Barça guanyi per poder aturar tots els cotxes que no fan el que ells creuen convenient.

Mala sort per als culers. Però bona sort per als ciutadans, que últimament estem perseguits per la policial local. Uns agents als quals podem enxampar fent les infraccions que ells mateixos multen.

I a ells què els hi passarà Sra. Sala? Suposo que res, ja que vostè també aparca malament.

Esperem tots els torellonecs que aquesta persecució s'acabi. No som delinqüents, intentem fer la vida quotidiana, però no ens deixeu. I no cal cap Pla de Barris. Ja pots escriure al web de l'Ajuntament que tant amablement ofereix un servei al ciutadà per denúncies al carrer. Si hi escrius, ningú et contesta. Fàcil, no?

I on és la policia quan hi han aldarulls? I quan entren a robar un dia sí i altre també? Ja li diré jo: posant multes.

Gracies Sra. Sala. Espero i confio que la propera legislatura no hi sigui i que després pagui les multes que fins ara no ha pagat. I que la policia estigui el servei del poble.

P.D. A  la foto es veu que el cotxe està aparcat en la direcció contrària. Per tant, van haver de travessar la línia contínua. Quants torellonencs han multat per fer el mateix...

Navega per les etiquetes

multaPolicia Localtrànsit

COMENTARIS

+14
-27
Ridícul
Anònim, 27/04/2011 a les 14:19
Aquest comentari ha estat amagat pels lectors. Fes clic per veure el comentari.
+24
-12
Guàrdia Urbana de Torelló
veí, 27/04/2011 a les 14:25
En aquesta zona d'aparcament en un sol sentit, sempre han estat perseguits els veïns que hi estacionen, però no és la primera vegada que passa aquest fet reflexat a la foto. Tothom coneix l'eficàcia dels urbans de Torelló.
No em sorprèn la foto, ja sabem a qui multen i a qui no.
+22
-12
Tota la raó
Anònim, 27/04/2011 a les 16:06
Aquesta senyora té tota la raó .Els municipals posen multes a qui els be en gana i no molesten a ningú i en canvi fa ja més d'un any que em vaig queixar de que al carrer Montseny tots els cotxes aparquen a sobre de la vorera impedint el pas amb cotxets o amb el carret de la compra i ningú a fet res!!
Potser es que aquests veins paguen impostos especials !!!!
+25
-11
intolerable
Anònim, 27/04/2011 a les 16:08
Tens tota la raó, només estan per posar multes...serien més humans si en cas d'infracció et diguessin...miri està mal aparcat, a fet una infracció, la nostre obligació és informar però a la propera l'haurem de multar.....policies poseu-s'he els torellonencs a la butxaca...no feu que no us puguin mirar a la cara....sigueu humans.....i si la Sra.Sala aparca malament que pagui les multes com totom....
Per un Torelló més agermanat i humanitari.....fora multes i més seguretat
+22
-9
CAP SERVEI
Anònim, 27/04/2011 a les 19:07
Molt bé ISABEL, no feient cap servei. Esperant com fan sempre que s'acabés el partit per multar, no per ajudar, no en saben. Aquest no es el model de policia que volem a
TORELLO.
+9
-15
Hipocresia
Anònim, 27/04/2011 a les 20:32
Veig molta hipocresia en les vostres paraules

Per exemple, en el tercer comentari, no s'està a favor de les multes, però en canvi si que hi està de les de la vorera de c/ Montseny. Això és el pensament de: multes si, però a mi no.

I potser si que el cotxe de policia està aparcat malalment a la foto, però en una foto no podem saber què hi fan , perquè jo veig els llums de fre del cotxe encesos, per tan estan a dintre i, podria ser que estiguessin contestan a una trucada o fent una parada, cosa que si es pot fer?

És molt fàcil queixar-se quan ens toca a nosaltres, però tot sabem que hi ha unes normes i que estan per complir-se, i moltissimes vegades ens lliurem de la multa i algunes no.

Siguem consequents i no parlem només amb el resentiment de la butxaca siusplau.
+12
-27
Relaxi's
Anònim, 27/04/2011 a les 23:27
Aquest comentari ha estat amagat pels lectors. Fes clic per veure el comentari.
+19
-9
ningú la pot veure.
cesc, 28/04/2011 a les 02:56
Primer de tot:
la llei diu:
Los agentes de la autoridad responsable de la vigilancia, regulación y control del tráfico podrán utilizar o situar sus vehículos en la parte de la vía que resulte necesaria cuando presten auxilio a los usuarios de ésta o lo requieran las necesidades del servicio o de la circulación. Asimismo, determinarán en cada caso concreto los lugares donde deben situarse los vehículos de servicios de urgencia o de otros servicios especiales.

2. Tendrán el carácter de prioritarios los vehículos de los servicios de policía, extinción de incendios, protección civil y salvamento, y de asistencia sanitaria, pública o privada, que circulen en servicio urgente y cuyos conductores adviertan de su presencia mediante la utilización simultánea de la señal luminosa, a que se refiere el artículo 173, y del aparato emisor de señales acústicas especiales, al que se refieren las normas reguladoras de los vehículos.

Ja he vist la urgència que tenia aquests agents de la guàrdia urbana. Posiblement urgencia a menjar-se tot fumant un cigarret un parell de amburgueses del Mcdonalds. També em pogut observar el gran foc que cremava, la terrible inundació i el xoc frontal de 2 vehicles.
A la foto també podem observar com regulen elnombrós tràfic, aixó si sense baixar del cotxe no fos cas, que agafessin una galipàndria.

Fa 4 anys que vaig venir a torelló. En aquests anys he conegut molta gent i puc garantir que la urbana és sens dubte molt mal vista a torelló per gairebé tot el poble. Tothom en parla malament.

La policia és necessària però ha d'entendre que está al servei del poble perquè si et dediques a put*** a tothom i no ajudar a ningú et trobes el menyspreu de tot torelló.

Ara governan el psc que podem esperar?
+10
-27
Seguretat
Anònim, 28/04/2011 a les 07:54
Aquest comentari ha estat amagat pels lectors. Fes clic per veure el comentari.
+14
-6
Per Hipocresia
Anònim, 28/04/2011 a les 09:33
Mira ... jo estic d'acord que es possin les multes que calguin .El que no estic d'acord es que et fiquin una multa per aparcar en el sentit contrari de la circulació(que no es molesta a ningú) i que en canvi no possin multes al carrer Montseny (quen no es pot passar per la vorera perque està plena de cotxes) em sembla que és diferent ... clar que potser tu hi vius a aquest carrer i en aquest cas ...
+18
-5
A l'anònim que parla de seguretat
Anònim, 28/04/2011 a les 11:40
En primer lloc, es critica a la policia de Torelló per mil motius que tots els torellonencs sabem...però a la carta també es critica a qui mana aquests policies que és la srta. Cristina Sala, segurament si fessim una enquesta un 90% de la gent deu haver vist el seu cotxe mal aparcat davant de casa seva quan té el pàrking a menys de 100m.
Per altra banda, si, tens tota la raó, quan es necessita es truca a la policia...i cal dir que no sempre la seva actuació és eficient... jo he vist la policia local de torelló de servei amb el cotxe aparcat sobre el pas zebra o a la parada d'autobusos de davant del bar "el gat" fent un cafè a les 12h d la nit i que els avisaven d'una urgència i s'acabaven el cafè tranquilament i no s'afanyaven pas per anar a veure què passa... això no ajuda a que confiem amb el cos policial i fa que veiem més els seus errors...Si les coses que han de fer bé es féssin bé segurament no es mirarien tan prim el que fan malament...O cal recordar la onada de robatoris que ha patit Torelló durant l'últim any i que no s'ha fet res?si tot Torelló sap qui són em dirà que no ho sap la policia??També he vist com es roba un bolso en un bar de Torelló i que vas a fer la denuncia i no hi ha ningú a comissaria... molt normal això també oi?va home, algú havia de dir el que pensem tots els torellonencs!!!Gràcies Isabel!
+9
-6
per ridicul
Anònim, 28/04/2011 a les 12:42
voste si que fa el ridicul o potser te alguna cosa a veure
amb la guardia urbana?
+4
-10
Analfabetisme
Anònim, 29/04/2011 a les 09:57
Quan analfabetisme que hi ha a la gent que critica a la polica. Enveja que teniu d' ells!!
Visca la policia!!!!!
+11
-2
Visca
Anònim, 29/04/2011 a les 10:43
Si si, visca la policia. Però aquest tipus de policia millor que visquin ven lluny. No estan al servei del ciutadà, sinó al servei recaudatori de l'ajuntament. Un cas semblant al de Manlleu.
+8
-2
Pel policia
cesc, 29/04/2011 a les 16:10

Primer de tot, és una vergonya que a un mitjà de comunicació es permeti insultar d'analfabets a altres persones. Curiós que l'insultador, és defensor de la policia sense cap argument. S'et veu el llautó, és segurament el mateix que posà el primer article sobre les lleis, etc.
Com es veu clarament que ets un dels guàrdies urbans de torelló, et demanaria que no fessis tant el ridícul perquè si tot el TEMPS que la POLICIA es passa al BAR EL GAT, s'el passes buscant delinqüents, ELS ROBATORIS A TORELLÓ, baixarien segur.

Una cosa no podreu canviar, el menyspreu de tot TORELLÓ. Si voleu ser respectats, us ho haureu de guanyar treballant que per aixó us paguen.
+3
-0
Escrit al fòrum pobles Torelló
Anònim, 30/04/2011 a les 14:38
Us recomano la lectura d'un missatge escrit al forum de pobles d'aquesta web.
Al fòrum de Torelló, a la pàgina 22.
Es titula "Compte amb la Policia de Torelló.

FEU EL VOSTRE COMENTARI


Aquest comentari quedarà pendent d'aprovació per part de l'administrador del web. Si voleu que el vostre comentari es publiqui de forma instantània i sense passar control previ, heu d'estar registrats. Podeu registrar-vos fent clic aqui

Nom Títol Comentari Comprovació Escriu l'any actual, amb 4 xifres D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.

Enquesta
Eleccions municipals: què és el que us preocupa més del vostre poble?
      Vots emesos: 63
Edicions locals
Bloc de fotos
Arxiu històric


- Som a Internet des del maig de 1996
- SCG Aquitània SL
- Empresa adherida a l'Internet Quality Agence
- Notícies publicades amb llicència
Amb la col·laboració de: