Dimarts, 3 de maig de 2011 | 15:03
Vostè es troba a: Inici > Política >

Cospedal i Ana Pastor s'enfronten per la imparcialitat de TVE

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Durant una entrevista a 'Los Desayunos'
Cospedal i Ana Pastor s'enfronten per la imparcialitat de TVE
Política 26/04/2011 19:58
EP.- La secretària general del Partit Popular, María Dolores de Cospedal, ha qüestionat la imparcialitat de TVE durant una entrevista a 'Los Desayunos' Informatius de la cadena pública, en la qual la conductora d'aquest espai, la periodista Ana Pastor, ha defensat la "llibertat" dels treballadors.
María Dolores de Cospedal i Ana Pastor
Concretament, Cospedal ha afirmat que, "de vegades, les informacions de TVE deixen molt a desitjar en l'àmbit del polític", ja que "no està sent des del punt de vista informatiu una televisió pública imparcial com hauria de ser".

Per la seva banda, Pastor ha respost que "és un orgull per als treballadors de TVE treballar en aquesta etapa de llibertat". A més, ha apuntat que "les enquestes i tots els premis que han rebut els informatius de la cadena no diuen que sigui com altres èpoques anteriors amb el PP o del PSOE".

A més, Cospedal ha assenyalat que el PP no ha estat tan dur amb la cadena pública i ha indicat les crítiques del PP "tenen menys repercussió en els mitjans de comunicació de la qual agradaria" dins del partit.

"La televisió pública nacional, pagada amb els impostos dels espanyols, hauria de presumir de tenir una objectivitat i imparcialitat meridiana, almenys en els seus serveis informatius i els seus programes d'informació política", ha postil·lat.

Així mateix, ha dit que respecta "més que ningú" als treballadors de TVE, ja que creu que són "uns professionals com la copa d'un pi", no obstant això, discrepa "absolutament" de la direcció política de TVE.

Finalment, Cospedal ha advertit que la seva opinió "no és personal sinó en representació de tot el partit", des del qual es recorda que "els serveis informatius han de ser imparcials i objectius". "L'hi dic amb un to moderat i sense agressivitat cap, però no confongui la seva opinió personal -en referència a Ana Pastor- amb el que pot dir un partit polític", ha conclòs.

Miri el vídeo
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1