Wed04052011

Ultima Actualitzacio08:01:10 GMT

Font Size

Profile

Menu Style

Cpanel
Back Politíca Política II Esquerra fideua en commemoració dels 80 anys de la república

Esquerra fideua en commemoració dels 80 anys de la república

  • PDF
frame_02834.2666
Esquerra Republicana va celebrar aquest cap de setmana una fideuà popular per commemorar els 80 anys de la proclamació de la república catalana.  Veïns i militants del partit es van reunir als jardins del Casal Cultural Robert Brillas d'Esplugues.
A l'acte van acudir el regidor i candidat a l'alcaldia del municipi, Jordi Figueres i diputat al parlament de Madrid, Joan Tardà.
Tots dos polítics van mostrar el seu desig d'augmentar el nombre de regidors d'Esquerra als ajuntaments del Baix Llobregat.
Respecte a l'acte, tant Figueres com Tardà van lloar l'avenç social que va suposar la proclamació de la república en la seva època. El candidat a alcalde ha volgut definir aquest acte com un deure històric.
Per la seva banda, Joan Tardà va voler recordar els moments de crisi que pateix Catalunya, i ha recalcat que actes com aquest ajuden als catalans a plantejar-se nous reptes de furur.
Després dels parlaments, els assistents van poder gaudir de la fideuà i de l'actuació musical del grup La Mentideta.
A l'acte van acudir el regidor i candidat a l'alcaldia del municipi, Jordi Figueres i diputat al parlament de Madrid, Joan Tardà.Tots dos polítics van mostrar el seu desig d'augmentar el nombre de regidors d'Esquerra als ajuntaments del Baix Llobregat.Respecte a l'acte, tant Figueres com Tardà van lloar l'avenç social que va suposar la proclamació de la república en la seva època. El candidat a alcalde ha volgut definir aquest acte com un deure històric.Per la seva banda, Joan Tardà va voler recordar els moments de crisi que pateix Catalunya, i ha recalcat que actes com aquest ajuden als catalans a plantejar-se nous reptes de furur.Després dels parlaments, els assistents van poder gaudir de la fideuà i de l'actuació musical del grup La Mentideta.
Comentarios (0)Add Comment

Escribir comentario

busy

Galeria de imatges I

frame_02800.124.jpg

Galeria de imatges II

frame_02803.479.jpg

Galeria de imatges III

frame_02869.797.jpg

Galeria de imatges IV

frame_02812.1732.jpg

colaboracion