Wed04052011

Ultima Actualitzacio08:01:10 GMT

Font Size

Profile

Menu Style

Cpanel
Back Politica I

Política I

ERC d'Esplugues denúncia de pisos de Can Oliveres

  • PDF
frame_02863.382El cap de llista d'ERC d'Esplugues, Jordi Figueras, ha realitzat una roda de premsa per donar explicacions arran dels problemes que han rodejat els 125 adjudicataris que van guanyar el sorteig de la promoció de pisos de protecció oficial de Can Oliveres. Dels 125 adjudicataris, 30 es van incloure en altres adjudicacions de promocions públiques arrel de renúncies dels habitatges de protecció oficial de Sant Llorenç i dels de preu concertat a Plaza & Janés i, segons el mateix Jordi Figueras, l'ajuntament  no vol reconèixer el dret de les persones que es trobaven en reserva per omplir els que han quedat lliures. Per aquest motiu, tal i com ha anunciat el mateix portaveu republicà, han presentat al·legacions per tal que aquesta disposició de rogatoria s'anul·li i l'ajuntament reconegui el dret a les 125 persones que els hi pertoca l'habitatge. Figueras ha reconegut que el principal problema radica en la suspensió de pagaments de l'empresa SACRESA que posa incertesa en qui haurà de construir els habitatges de promoció pública, si la mateixa empresa o el banc o caixa amb el qual tenia els deutes pendents. Però en cap cas és motiu per deixar sense pis a les persones que els hi pertoca.

Esquerra i Independents units a Junts per Sant Vicenç

  • PDF
frame_02859.67En les properes eleccions municipals del mes de maig Sant Vicenç tindrà una nova candidatura: Junts per Sant Vicenç. Aquesta associació és el resultat de la suma del partit polític d’Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) i el col·lectiu social Vicentins pel Canvi.  ERC de Sant Vicenç compta, actualment, amb quatre regidors al consistori, postulant-se així com la segona força al municipi. El cap de llista de Junts per Sant Vicenç és Oriol Junqueras, actualment eurodiputat i regidor d’ERC. Junqueras ha presentat 12 idees i 50 propostes que destaquen en el seu programa electoral. L’actual regidor republicà va dir que el 22 de maig els vicentins han de fer un esforç i anar a votar.

Albert Pujol, ex del PSC a Vallirana, anirà com a segon per ERC

  • PDF
frame_02845.539Esquerra Republicana a Vallirana ha presentat la candidatura per a les properes eleccions municipals. Jordi Milà, actual regidor al consitori, repeteix en aquestes eleccions i encapçala la llista dels republicans. Com a segon a la taula, Albert Pujol, ex secretari del Partit Socialista a Vallirana. Segons Pujol, el canvi del PSC a Esquerra es deu a una coincidència de principis. Una nova etapa de la qual els veïns de Vallirana en seran els més beneficiats. La llista dels republicans està formada per 17 persones, de les quals quatre són ex socialistes i estan qualificades com a independents. Pel cap de llista, aquestes incorporacions són un procés natural a la política i donen més força a la formació. Els eixos a desenvolupar pels republicans són fonamentalment dos: abordar la crisi i l'impacte que tindrà en el municipi la finalització de la variant. Esquerra Republicana té actualment dos regidors a l'Ajuntament de Vallirana.

Julio Corral encapçalarà la llista dels populars a Sant Joan Despí

  • PDF
frame_02831.1256El Partit Popular de Sant Joan Despí ha inaugurat la seva nova seu. A l'acte, on hi han acudit veïns i militants del partit, també ha comptat amb la presència d'algunes personalitats polítiques.
Julio Corral, candidat del PP a les municipals, ha aprofitat per explicar allò que el Partit Popular vol aconseguir a Sant Joan Despí. Entre els reptes a assolir: eficiència econòmica, una administració propera i transparent, acció social i, sobretot, augmentar la seguretat al municipi.
A la inauguració també han acudit el secretari general dels populars a Catalunya, Jordi Cornet, i el president comarcal del partit, Lluís Ortega. Cornet ha afirmat que l'alternativa a la sortida de la crisi actual passa només per l'opció dels populars.
Per la seva banda, Ortega ha declarat que es necessari un canvi en municipis com Sant Joan, on els governs socialistes porten governant moltes legislatures.
Després dels parlaments i els bons dessitjos conjunts, els assistents han gaudit d'un pica-pica.
Julio Corral, candidat del PP a les municipals, ha aprofitat per explicar allò que el Partit Popular vol aconseguir a Sant Joan Despí. Entre els reptes a assolir: eficiència econòmica, una administració propera i transparent, acció social i, sobretot, augmentar la seguretat al municipi. A la inauguració també han acudit el secretari general dels populars a Catalunya, Jordi Cornet, i el president comarcal del partit, Lluís Ortega. Cornet ha afirmat que l'alternativa a la sortida de la crisi actual passa només per l'opció dels populars. Per la seva banda, Ortega ha declarat que es necessari un canvi en municipis com Sant Joan, on els governs socialistes porten governant moltes legislatures. Després dels parlaments i els bons dessitjos conjunts, els assistents han gaudit d'un pica-pica.

Xavi Paz presenta els actes de la precampanya socialista

  • PDF
frame_02768.1873Xavi Paz, candidat del PSC a les pròximes eleccions a Molins de Rei, ha anunciat aquest matí en roda de premsa els actes que conformaran la seva precampanya electoral. El principal serà una Conferència Municipal on els socialistes explicaran als ciutadans els punts principals del seu programa electoral. Prèviament a la conferència,  els socialistes realitzaran tres debats interns, cadascun centrat en un tema diferent: L'ocupació i la promoció de l'economia, els serveis socials i la mobilitat territorial. Com ja va fer el dia de la seva presentació, Xavi Paz ha deixat molt clar que volen basar la seva candidatura en un missatge positiu per tornar a fer arribar la confiança als ciutadans. Precisament ells, seran l'eix principal, segons els socialistes, de la seva campanya: Després d'un temps que Paz ha descrit com de "massa trifulgues i baralles", el portaveu socialista ha declarat que és el moment del consens i la il•lusió per tirar endavant el canvi a Molins de Rei.

Fina Redondo candidata pp de Begues

  • PDF
frame_02804.185El partit popular va presentar aquest cap de setmana a Fina Redondo com a candidata a les properes eleccions municipals. La popular es va mostrar optimista davant les expectatives d’obtenir un nombre major de regidors a l’ajuntament de Begues.
Redondo va destacar que el que vol el partit popular és millorar la situació econòmica del municipi, centrant els esforços sobretot en temes d’ocupació. La candidata va reconèixer que “Begues és un poble que té poques oportunitats de feina per als seus habitants” fet pel qual es va comprometre a que el PP crearà 300 nous llocs de feina en serveis si guanyen les eleccions.
La popular va declarar que el seu partit treballa en dos projectes principals. “Un primer d’investigació i desenvolupament i un segon, molt ambiciós, de turisme de qualitat”. Redondo ha recalcat que  el Partit Popular està en disposició de portar-ho endavant a partir del dia següent de les eleccions. Aquest positivisme dels populars està fonamentat sobretot en que, segons la candidata, la formació política està passant per un bon moment a Begues i arreu del país. Una dada significativa és que a les darreres eleccions, el PP es va posicionar com a segona força política al municipi, quan sempre n’havia estat la cinquena.
Redondo va destacar que el que vol el partit popular és millorar la situació econòmica del municipi, centrant els esforços sobretot en temes d’ocupació. La candidata va reconèixer que “Begues és un poble que té poques oportunitats de feina per als seus habitants” fet pel qual es va comprometre a que el PP crearà 300 nous llocs de feina en serveis si guanyen les eleccions. La popular va declarar que el seu partit treballa en dos projectes principals. “Un primer d’investigació i desenvolupament i un segon, molt ambiciós, de turisme de qualitat”. Redondo ha recalcat que  el Partit Popular està en disposició de portar-ho endavant a partir del dia següent de les eleccions. Aquest positivisme dels populars està fonamentat sobretot en que, segons la candidata, la formació política està passant per un bon moment a Begues i arreu del país. Una dada significativa és que a les darreres eleccions, el PP es va posicionar com a segona força política al municipi, quan sempre n’havia estat la cinquena.

Galeria de imatges I

frame_02850.773.jpg

Galeria de imatges II

frame_02800.124.jpg

Galeria de imatges III

frame_02839.528.jpg

Galeria de imatges IV

frame_02858.1777.jpg