Wed04052011

Ultima Actualitzacio08:01:10 GMT

Font Size

Profile

Menu Style

Cpanel
Back Politíca Política III

Politíca

Maria del Carme Rallo candidata a Sant Esteve Sesrovires per ERC

  • PDF
frame_02870.1946Maria del carme Rallo va ser escollida, per l'Assemblea Local d'Esquerra de Sant Esteve de Ses Rovires com a cap de llista de la candidatura. Ara es presenta com a tal per les properes eleccions del 22 de maig. Es presenta per primera vegada per alcaldesa de Sant Esteve. Per a Maria del Carme, el govern socialista ha estat any al capdavant amb una gestió envoltada de poca claredat i d'una ànsia exagerada d'aparentar que tot va bé i no passa res.
Per aquesta candidatura s'han marcat, com a principal objectiu, augmentar la seva presència a l'ajuntament per tal de poder dur a terme un projecte orientat al poble.  Des del partit presenten la candidatura formada per persones properes a la gent, realistes, valentes i compromeses amb i per Sant Esteve, que col·laboren en associacions i entitats culturals, socials i esportives del poble.

El PSC inicia un cicle de xerrades pels barris de Sant Feliu

  • PDF
frame_02858.1777El Centre Polivalent Falguera de Sant Feliu ha arreplegat el debat El Projecte de Tots, amb l'alcaldessa de la vila, Lourdes Borrell. El debat serveix per a presentar les propostes per al programa electoral i escoltar als veïns que poden fer aportacions per aquest programa. L’alcaldessa ha declarat que vol que aquest projecte electoral sigui"participatiu i que els ciutadans tinguin un espai per poder parlar i veure quins són els elements principals del nostre programa".Algunes de les propostes que s'han presentat, tant des de l'ajuntament com per part dels veïns, han estat: l'escola bressol, el centre d'urgències de primària, centres cívics, i nous espais i vivendes per la gent gran, que tinguin els serveis necessaris, com menjadors i biblioteques, al mateix edifici. Lourdes Borrell ha explicat que aquestes xerrades també es faran a altres barris perquè tota la població pugui dir la seva: "volem presentar aquests projectes a tots els barris i donar a conèixer les propostes perquè els ciutadans puguin donar la seva opinió, això enriqueix el projecte electoral".Els ciutadans també poden fer les seves aportacions per Internet o en les carpes d'apropament que hi ha al carrer, simplement omplint un fulletó.

CiU presenta els seus candidats pel Baix Llobregat

  • PDF
frame_02840.118Aquest cap de setmana s'han presentat a Martorell les candidatures del Baix Llobregat de Convergència i Unió. A l'acte hi ha assistit en Xavier Trias, candidat a l'alcaldia de Barcelona. Xavier Trias està segur que molts dels municipis del Baix llobregat tenen possiblitats de gocvernar en aquestes eleccions. El que assegura el candidat a l'alcaldia de barcelona, és que des de Convergència i unió no es faran les coses com al PSC. Segons Trias, el PSC és partidista i electoralista, ja que ha portat al país a límits penosos i ara no es posa al costat del que governa. Els caps de llista de convergència i Unió també van estar acompanyats per Maria Mercè Jou, diputada al Parlament i cap de llista de Convergència i Unió a Olesa de Monserrat, Josep Maria Llop, diputat al Parlament i cap de llista de CiU a la Palma de Cervelló i Salvador Esteve, alcade de Martorell.

Esquerra i Esquerra Nacionalista signen l'acord de coalició

  • PDF
frame_02820.1099Esquerra i Esquerra nacionalista han signat l'acord de la coalició Esquerres per Molins. A l'acte, celebrat a Ca n'Ametller hi va participar el president de la secció local d'Esquerra, Toni de la Flor. A més es va comptar amb la presència de Jordi Romeu, regidor de cultura i número dos d'Esquerres i Victor Puntas, cap de llista de la coalició.
El candidat a l'alcaldia va voler destacar el perquè d'aquest acte: " volem donar un petit tastet del que serà la presentació del nostre programa electoral"
La candidatura d'Esquerres per Molins estarà formada per un nou grup de persones amb formació professional i experiència en temes com les xarxes socials. Precisament, Jordi Romeu, va voler destacar d’importància d'aquesta nova eina de comunicació, ja que l'ajuntament actualment no les utilitza.
El president de la secció local, Toni de la Flor, va parlar sobre l'acord i sobre la voluntat de voler sumar més partits polítics independents.
Així mateix, Esquerres per Molins, va fer públic l'eslògan "Ara sumem. Amb tu farem més" que acompanyarà a la imatge amb què es presentarà a les properes eleccions.
El candidat a l'alcaldia va voler destacar el perquè d'aquest acte: " volem donar un petit tastet del que serà la presentació del nostre programa electoral".La candidatura d'Esquerres per Molins estarà formada per un nou grup de persones amb formació professional i experiència en temes com les xarxes socials. Precisament, Jordi Romeu, va voler destacar d’importància d'aquesta nova eina de comunicació, ja que l'ajuntament actualment no les utilitza.El president de la secció local, Toni de la Flor, va parlar sobre l'acord i sobre la voluntat de voler sumar més partits polítics independents. Així mateix, Esquerres per Molins, va fer públic l'eslògan "Ara sumem. Amb tu farem més" que acompanyarà a la imatge amb què es presentarà a les properes eleccions.

Esplugues debat sobre l'auditori

  • PDF
frame_02800.124A Esplugues, el tema de l'auditori segueix donant a parlar. Els partits polítics de la vila van fer un debat per intercanviar opinions i esclarir temes. L'obra de l'auditori va passar de 12 milions d'euros inicials als 20, i el poliesportiu de Les Moreres dels 11 als 15. En total, 12 milions d'euros addicionals. Segons Enric Giner, portaveu del PSC, aquest augment del pressupost es deu a que les dues obres no són estàndars. Per ell, són unes instal·lacions d’un nivell molt alt. Segons Giner, els temes que no es podien saber quan es va llançar el projecte al 2006 són una de les qüestions per les que ha augmentat el preu de l’obra. A més assegura que la crisi no els ha ajudat. Zapatero va decidir que els ajuntaments amb un cert endeutament no podrien seguir fent-ho, així que les obres de l’auditi es van haver de paralitzar. Giner admet que es va haver de decidir quina era la obra que seguia en funcionament, i que com per ells, el poliesportiu té més funció social, es va decidir que fos aquesta. El debat es va fer a l’edifici El Molí de Can Vidalet amb alguns veïns de la vila.

Galeria de imatges I

frame_02812.1034.jpg

Galeria de imatges II

frame_02849.336.jpg

Galeria de imatges III

frame_02866.67.jpg

Galeria de imatges IV

frame_02812.1732.jpg

colaboracion