Wed04052011

Ultima Actualitzacio08:01:10 GMT

Font Size

Profile

Menu Style

Cpanel
Back Politíca Política II

Politíca

La seu d'ICV a Martorell celebra una festa en honor a la República

  • PDF
frame_02869.797La seu d’iniciativa de Martorell va acollir una festa en honor al 80 aniversari de la República. Aquesta trobada es va englobar dins d’un col•lectiu d’actes que el partit va organitzat durant diversos dies. Dijous al matí, joves del partit van penjar banderes republicanes  per recordar als seus veïns el dia que estaven celebrant. A l’acte organitzat a la seu del partit, també es va poder veure una exposició d’il•lustracions del dibuixant Carlos Azagra. L’artista conegut d’entre d’altres treballs pels seus dibuixos al setmanari El Jueves, va voler definir-se i parlar de la situació política amb la gracia que el caracteritzen: “Sóc com una síndria, verd per fora, vermell per dins amb llavors negres”.El candidat d’iniciativa a l’alcaldia de Martorell, Xavi Gómez, va voler deixar clara la importància de recordar els fets del passat per no cometre errors al present. A més d’aquesta festa en honor a la República, el verds han organitzat un recital poètic pel proper diumenge.

Els socialistes de Molins realitzen l'última reunió

  • PDF
frame_02853.565Els socialistes de Molins, es van reunir a la seva seu per realitzar l'última trobada dels debats que el partit està realitzant al municipi. Xavi Paz, portaveu i candidat a l'alcaldia, ha explicat als mitjans, que els membres del seu partit ja s'han reunit per parlar de promoció econòmica i serveis per les persones. En aquesta última reunió el socialistes han tractat l'últim eix del seu programa, el territori, on s'han tractat temes com l’habitatge o l'espai públic. Xavi Paz va voler destacar que el PSC té un objectiu principal: "La qualitat és un dels nostres objectius principals. És el que ha de pivotar entre els tres eixos que hem debatut els socialistes".Els socialistes creuen que davant la situació de crisi econòmica i els últims fets denunciats a l'ajuntament, s'ha de treballar per fer bé les coses. " per sobre de tot hem de treballar per aconseguir l'eficiència de l'administració pública, l'agilització de l'administració municipal, el fet de facilitar la comunicació amb el ciutadà. Cal escoltar les queixes o les sugerències que tinguin els ciutadans".Aquestes trobades culminaran en una Conferència Municipal que el PSC ha organitzat pel proper dissabte i on podran participar tots els ciutadans
.

Esquerra fideua en commemoració dels 80 anys de la república

  • PDF
frame_02834.2666Esquerra Republicana va celebrar aquest cap de setmana una fideuà popular per commemorar els 80 anys de la proclamació de la república catalana.  Veïns i militants del partit es van reunir als jardins del Casal Cultural Robert Brillas d'Esplugues.
A l'acte van acudir el regidor i candidat a l'alcaldia del municipi, Jordi Figueres i diputat al parlament de Madrid, Joan Tardà.
Tots dos polítics van mostrar el seu desig d'augmentar el nombre de regidors d'Esquerra als ajuntaments del Baix Llobregat.
Respecte a l'acte, tant Figueres com Tardà van lloar l'avenç social que va suposar la proclamació de la república en la seva època. El candidat a alcalde ha volgut definir aquest acte com un deure històric.
Per la seva banda, Joan Tardà va voler recordar els moments de crisi que pateix Catalunya, i ha recalcat que actes com aquest ajuden als catalans a plantejar-se nous reptes de furur.
Després dels parlaments, els assistents van poder gaudir de la fideuà i de l'actuació musical del grup La Mentideta.
A l'acte van acudir el regidor i candidat a l'alcaldia del municipi, Jordi Figueres i diputat al parlament de Madrid, Joan Tardà.Tots dos polítics van mostrar el seu desig d'augmentar el nombre de regidors d'Esquerra als ajuntaments del Baix Llobregat.Respecte a l'acte, tant Figueres com Tardà van lloar l'avenç social que va suposar la proclamació de la república en la seva època. El candidat a alcalde ha volgut definir aquest acte com un deure històric.Per la seva banda, Joan Tardà va voler recordar els moments de crisi que pateix Catalunya, i ha recalcat que actes com aquest ajuden als catalans a plantejar-se nous reptes de furur.Després dels parlaments, els assistents van poder gaudir de la fideuà i de l'actuació musical del grup La Mentideta.

ICV-EUiA presenta una candidatura jove i amb experiència a Sant Boi

  • PDF
frame_02832.25Una barreja d'experiència i joventut és el resultat de la candidatura d'Iniciativa Verds i Esquerra Unida que es presenta a Sant Boi de Llobregat per a les eleccions del 22 de maig.
La candidatura de la coalició, formada per 25 persones, l'encapçala Luis Pérez que ha dit que basarà l'acció de treball en tres pilars fonamentals: l'educació, la cohesió i la convivència.
Segons els ecosocialistes, l'elaboració de la candidatura és fruit d'un procés participatiu pioner.
Luis Pérez ostenta actualment el càrrec de regidor delegat d'educació i civisme al consistori de Sant Boi.
La candidatura de la coalició, formada per 25 persones, l'encapçala Luis Pérez que ha dit que basarà l'acció de treball en tres pilars fonamentals: l'educació, la cohesió i la convivència.
Segons els ecosocialistes, l'elaboració de la candidatura és fruit d'un procés participatiu pioner.
Luis Pérez ostenta actualment el càrrec de regidor delegat d'educació i civisme al consistori de Sant Boi.

ICV de Sant Feliu parla amb la nova ciutadania

  • PDF
frame_02830.28Enguany, a les properes eleccions municipals, tindrem una novetat: per primera vegada als nostres pobles i ciutats podrà votar una nova part de les persones estrangeres que hi viuen. Per aquest motiu, Iniciativa per Catalunya - Verds de Sant Feliu va realitzar una xerrada amb la nova ciutadania per explicar la importància d'aquest fet. La formació ecosocialista és conscient que estem visquent moments complicats, fins i tot crítics, per a moltes famílies de classe obrera, entre els quals els més afectats han estat, en bona part, els immigrants. El responsable de l'àmbit d'immigració, Jon Jairo Castaño Correa, que ens explica perquè ell ha donat el seu suiport a la coalició. Aquest és el primer acte del cicle que es realitzarà en diferents barris de la ciutat de Sant Feliu per tal d'abordar diferents punts del programa d'ICV

Galeria de imatges I

frame_02866.67.jpg

Galeria de imatges II

frame_02806.122.jpg

Galeria de imatges III

frame_02845.539.jpg

Galeria de imatges IV

frame_02838.761.jpg

colaboracion