Wed04052011

Ultima Actualitzacio08:01:10 GMT

Font Size

Profile

Menu Style

Cpanel
Back Cultura Cultura III

Cultura

Sant Vicenç presenta la tercera edició del Mercat del Trasto

frame_02846.388La sala de teatre de La Vicentina ha acollit un cop més, el mercat del trasto. Un mercat peculiar on els vicentins i vicentines aporten objectes que,  tot i estar en bon estat, tenen arraconats en algun lloc de casa seva. Des de llibres, bijuteria, parament de la llar o telèfons, fins a maletes, quadres, roba o cassettes o cd’s de música.  “Coses que potser una persona té a casa seva i no utilitza o no li serveix de res i una altra potser sí que ho necessita a casa. I tot a un preu mòdic”, va explicar Montserrat Farrés, una de les organitzadores del mercat. En aquesta tercera edició del mercat els fons recaptats s'han destinat a treballs de millora del teatre. En edicions passades, els beneficis van anar destinats a ajudar a l’esglèsia del municipi. El mercat ha anat ampliant la superfície edició rera edició. “La primera vegada vam començar amb només una part de l’entrada del teatre i va tenir molt d’èxit -va explicar Farrès- i cada edició l’hem de fer més gran perquè la gent ens va coneixent cada vegada més i ens manca espai”, va afegir l’organitzadora. La propera edició del mercat es preveu a la tardor.

Un concert de gospel, a Sant Esteve Sesrovires

frame_02838.761Més de 200 persones han omplert l'església parroquial de Sant Esteve Sesrovires per escoltar la Bella Quirze Band. A ritme de gospel, els assistents han gaudit de peces com Hallelujah, Dreamgirls o Aquarius. Un repertori que ha inclòs, principalment, gospel nordamericà i anglès, a més de cançons ètniques i modernes. Gràcies a la iniciativa del rector de l'església s'ha pogut oferir aquest concert, que ha servit com a preludi als actes de Setmana Santa. El rector ha explicat també com prepara Sant Esteve la Setmana Santa. La direcció del cor ha anat a càrrec d'Òscar Altide.

Rècord d'assistència al Firastock i al Firatapes

frame_02806.122La Firastock i el Firatapes han gaudit de record d'assitència i de participació en aquesta edició. La Firastock compleix cinc edicions i la firatapes en compleix tres. La fira ha comptat amb una àmplia oferta de botigues, espectacles d’animació, activitats infantils i la 5a Desfilada de Moda. A més, ha concentrat més de mil persones als carrers de Vila Vella. La Firastock també ha comptat amb dos espectacles. D’una banda, el Club Esportiu Carme Siñol ha fet una Dance-Move al ritme de Black eyed peas; mentre que el Centre Catòlic ha interpretat dos números de l’espectacle Working, que s’estrenarà el 15 de maig.

Galeria de imatges I

frame_02845.539.jpg

Galeria de imatges II

frame_02803.479.jpg

Galeria de imatges III

frame_02830.28.jpg

Galeria de imatges IV

frame_02769.443.jpg

colaboracion