Dimecres, 4 de maig de 2011 | 15:02
Vostè es troba a: Inici > RSC >

Caprabo elimina les bosses de plàstic

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Cobrarà des d'aquest dilluns per les alternatives
Caprabo elimina les bosses de plàstic
RSC 28/04/2011 19:34
EuropaPress.- Les botigues de Caprabo cobraran entre 0,02 i 0,60 cèntims d'euro per les alternatives que ofereix a la tradicional bossa de plàstic, que serà eliminada des d'aquest dilluns de tots els seus establiments.
Tenda de Caprabo
En un comunicat, Caprabo ha assenyalat que entre les borses substitutes es troba una borsa oxodegradable -amb un procés de degradació més ràpid-, la borsa de ràfia -de més durabilitat, grandària i capacitat-, i dues més de TNT -una estàndard i una altra específica per a ampolles-.

La companyia informa des de principis d'abril d'aquest procés, ja que està previst que durant els propers tres mesos Caprabo premiï als clients que no sol·licitin borsa amb la devolució econòmica aplicable en la factura de caixa.

La iniciativa forma part de la campanya 'Pel medi ambient, cada borsa compta' instaurada des de 2009, amb la qual s'ha aconseguit reduir en més de 50 milions les borses lliurades en els supermercats de la companyia, segons les seves dades.

Al mateix temps, Caprabo preveu reduir l'ús de plàstic en les seccions de producte fresc i substituir el plàstic per materials naturals, segons els casos.
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1