Dimecres, 4 de maig de 2011 | 15:07
Vostè es troba a: Inici > Esports >

El Vila-real trenca el seu somni en 45 minuts

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
El Porto marca 5 gols en la segona part i sentencia l'eliminatòria
El Vila-real trenca el seu somni en 45 minuts
Esports 28/04/2011 23:10
EP.- El Vila-real ha caigut per 5-1 davant el Porto en terres portugueses en l'anada de les semifinals de l'Europa League, en un partit en el qual va començar marcant, però en el qual va sucumbir a la major pegada dels portuguesos en la segona meitat gràcies a un gran Falcao, que va signar quatre gols.
9Falcao Porto, celebra un gol
El conjunt que entrena Juan Carlos Garrido es va avançar amb un gol psicològic de Cani en l'últim minut de la primera meitat. No obstant això, el campió portuguès va protagonitzar una exhibició en la segona part i va passar per sobre del seu rival liderat per un omnipresent Falcao i un treballador Hulk, una parella que va resultar demoledora.

El Vila-real haurà d'apel·lar a l'èpica dijous que ve en El Madrigal, ja que necessita un 4-0 com a mínim per aconseguir la seva anhelada final de l'Europa League, que es jugarà a Dublín. Catalá i Fernando no podran jugar la tornada al veure targeta groga.

Malgrat el resultat, el Vila-real va tenir diverses clares ocasions per marcar, especialment en la primera part, però la seva falta de pegada li va passar factura en la segona meitat, en la qual Falcao, amb 4 gols, i Guarín van convertir en malson el somni groc.
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1