Dimecres, 4 de maig de 2011 | 15:00
Vostè es troba a: Inici > Política >

"No eren tan necessàries les retallades? Com sempre estan enganyant la gent"

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
José Zaragoza critica l’ajornament de les retallades per les eleccions
"No eren tan necessàries les retallades? Com sempre estan enganyant la gent"
Política 03/05/2011 14:19
El Secretari d’Organització del PSC, José Zaragoza, ha dit en una entrevista al programa El Dia de COMRàdio que el Govern d’Artur Mas només està ajornant les retallades en Sanitat i Educació per la proximitat electoral.
9José Zaragoza en Com Ràdio
“Com que hi ha eleccions i podem tenir mal resultat les retallades les aplacem per després. Però no són tan necessàries?”, ha manifestat Zaragoza, “no estan tan bé pensades i tan reflexionades, que ens van comunicar només entrar que retallarien un 10% en Sanitat i Educació perquè no els hi quedava més remei i ara ens diuen que no retallen. Què passa, que estan improvisant? O l’únic que passa és que com sempre estan enganyant la gent”.

Zaragoza ha afirmat que CiU “enmig d’aquesta situació de crisi aprofita per fer ideologia”. Però segons el secretari d’Organització dels socialistes catalans “és normal perquè per aquest Govern, la reducció de la sanitat pública forma part de la seva naturalesa”.

José Zaragoza ha volgut posar un exemple: “És evident que les polítiques d’impuls de creixement en educació, com la sisena hora, les vam posar nosaltres. I el primer que ha fet Convergència i Unió ha sigut eliminar-les. I no per les retallades, ja ho va dir la senyora Irene Rigau, sinó per convicció ideològica”.
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1