Dimecres, 4 de maig de 2011 | 15:06
Vostè es troba a: Inici > Economia >

Francisco Carrió, nou president de l'Associació d'Organitzadors Firals

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Pretén promocionar el perfil professional del sector
Francisco Carrió, nou president de l'Associació d'Organitzadors Firals
Economia 02/05/2011 14:16
Francisco Carrió ha estat nomenat nou president de l'Associació d'Organitzadors Firals (AOF), una entitat que agrupa a dotze dels principals organitzadors firals privats que hi ha a Espanya.
Francisco Carrió, president de l'Associació d'Organitzadors Firals
Vinculat a la màxima gestió firal des dels últims quinze anys, el nou President de l'AOF és conseller i director general de Reed Exhibitions Iberia i d'Alimentària Exhibitions –joint venture entre el líder mundial Reed Exhibitions i Fira de Barcelona-, i empresa organitzadora, entre altres salons, de la fira Alimentària, segona més important del món per a la indústria de l'alimentació i les begudes.

Per la seva banda, la secretaria general de l'AOF recau en Rocío Aguirre, directora general de Madrid Golf, empresa que organitza l'única fira internacional de golf que se celebra cada any a Espanya.

Constituïda l'any 2006, L'AOF reuneix en l'actualitat a 12 dels principals organitzadors firals privats del nostre país. En un entorn dominat majoritàriament per la presència pública, el principal objectiu de l'associació és el d'atorgar "major projecció" als organitzadors privats, empreses independents "que arrisquen i inverteixen perquè els sectors econòmics tinguin el seu esdeveniment de referència", apunta Carrió.

Així mateix, sota el seu mandat el nou President de l'Associació d'Organitzadors Firals es proposa promocionar el perfil professional dels seus membres i defensar els drets i interessos de les empreses privades que organitzen esdeveniments firals, representant-les davant les diferents administracions públiques.

En paral·lel a la proliferació de recintes i esdeveniments firals dels últims anys, Carrió considera imprescindible "professionalitzar al màxim la gestió en tots els àmbits de l'organització firal, treballant amb l'objectiu de fer rendible la inversió del client".
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1