Dimecres, 4 de maig de 2011 | 15:02
Vostè es troba a: Inici > Municipis >

L'Obra Social 'la Caixa' presenta l'exposició 'Mart-Terra. Una anatomia comparada'

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Sant Feliu de Llobregat
L'Obra Social 'la Caixa' presenta l'exposició 'Mart-Terra. Una anatomia comparada'
Municipis 03/05/2011 13:06
Els veïns de Sant Feliu de Llobregat poden gaudir fins al proper 14 de juny de l’exposició 'Mart-Terra. Una anatomia comparada', que, com el mateix nom indica, compara els fenòmens geològics de tots dos planetes.
exposició 'Mart-Terra. Una anatomia comparada'
Els darrers anys la NASA i l’Agència Espacial Europea (ESA) han tingut al planeta Mart com a objectiu preferent. Diverses missions han aconseguit imatges espectaculars que ens mostren un planeta rocós i desèrtic, però també insinuen que en el passat Mart va ser molt similar a la Terra amb aigua fluint per la seva superfície. Fins a quin punt ambdós planetes són semblants o diferents? I com ha pogut influir això en la seva evolució?

Per respondre aquestes preguntes es compararan tots dos planetes pel que fa a fenòmens geològics -com ara el vulcanisme, la formació de roques, l’erosió o la sedimentació- i a fenòmens meteorològics i hidrològics –com ara el vent o la presència d’aigua i de gel.

Mart–Terra. Una anatomia comparada, organitzada per l’Obra Social 'la Caixa amb la col•laboració de l’Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat es podrà veure del 5 de maig al 14 de juny de 2011 a la Sala Iberia (carrer Pi Margall, 21. Sant Feliu de Llobregat).
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1