Dimecres, 4 de maig de 2011 | 14:46
Vostè es troba a: Inici > Societat >

Una filla de Bin Laden diu que el seu pare va ser capturat sense resistència i després executat

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Desmenteix la versió oficial
Una filla de Bin Laden diu que el seu pare va ser capturat sense resistència i després executat
04/05/2011 12:31
9casa-binladen
EP.- Davant els dubtes sorgits amb la versió oficial d'Estats Units, comencen a aparèixer teories alternatives. Una filla d'Osama Bin Laden assegura que el seu pare va ser capturat amb vida pel comando nord-americà i després va ser executat davant de la família.
Així ho assegura la cadena Al Arabiya, que cita fonts de seguretat pakistaneses. La nena, de 12 anys, hauria estat present en l'assalt, i afirma que Bin Laden es trobava a la planta baixa de l'habitatge i no estava armat. Tampoc cap de les persones que es trobaven a l'interior del recinte van disparar contra els helicòpters o els efectius nord-americans.

Entre els detinguts figura una dona iemenita, que es creu que podria ser el metge personal de la família. L'altra dona, també iemenita, es creu que és una de les vàries dones de Bin Laden, que "va quedar inconscient durant l'operació".

Segons un responsable, la dona ha indicat que "es van traslladar a la casa d'Abbottabad fa cinc o sis mesos". Ahir, un responsable nord-americà havia assenyalat que es creia que Bin Laden portava cinc o sis anys en aquest lloc. Quant a la dona morta en l'operació, es creu que era una de les dones del líder d'Al Qaida o un familiar proper, atès que "va fer d'escut de Bin Laden durant l'operació i va ser abatuda".

D'altra banda, les fonts consultades per Al Arabiya han assegurat que tots els detinguts estan en un lloc segur i no s'ha permès a les autoritats nord-americanes tenir accés a ells.

A l'espera de la foto

Davant els creixents dubtes, s'espera que la CIA faci pública en les properes hores una imatge del Bin Laden assassinat, encara que es tracta d'una fotografia "atroç".
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1