Dimecres, 4 de maig de 2011 | 15:04
Vostè es troba a: Inici > Política >

L'oposició censura que el Govern doni un càrrec a la filla d'Osácar

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Veu contradictori que CiU contracti familiars després de retreure-ho al tripartit
L'oposició censura que el Govern doni un càrrec a la filla d'Osácar
Política 03/05/2011 21:48
EP.- Els partits de l'oposició han censurat aquest dimarts al Govern que hagi contractat a la filla de l'ex tresorer de CDC Daniel Osàcar -imputat en el cas Palau- com a responsable de Publicitat Institucional de la Generalitat.
Malgrat que no han volgut valorar si Mónica Osàcar compleix els requisits per exercir aquest càrrec, els grups de l'oposició han coincidit a assenyalar que el seu nomenament "xerrica" i és difícil d'explicar.

Des d'ERC, la seva portaveu, Anna Simó, ha reconegut que el nomenament "fa mal a la"vista , encara que ha confiat que es correspongui amb les competències de l'escollida.

La portaveu adjunta del PSC en el Parlament, Laia Bonet, ha censurat que, després de criticar CiU els nomenaments de familiars durant el tripartit, ara el Govern els practica amb impunitat, i ha advertit que seguiran d'a prop si l'elecció es deu als seus mèrits professionals. El mateix discurs que el de la portaveu d'ICV-EUiA, Dolors Camats, qui ha ressaltat la contradicció en què, al seu judici, incorre el Govern de CiU que feia dels contractes a familiars un "casus belli" contra el tripartit.

El portaveu del PP, Enric Millo, ha assenyalat que el nomenament "xerrica estèticament" i potser no és èticament encertat, encara que no ha volgut entrar a valorar la capacitat professional de la filla d'Osácar per exercir la seva nova funció.

En la mateixa línia s'ha expressat SI, el diputat de la qual Alfons López Tena ha avisat que el temps dirà si l'elecció és per la seva capacitació o és per "pagar els silencis del pare".

El líder de C's, Albert Rivera, ha considerat "curiós" que CiU critiqués abans els contractes a familiars, i que ara siguin ells els qui els facin.
umm
04/05/2011
Aixis tot queda a casa,es lo que tenen les dretas manipuladores y desvergoñides de tot el país
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1