L'Ebre Digital
  dimecres, 4 de maig de 2011

 

Expoebre 2011, més actes però menys visitants

Enquesta

Utilitzeu les xarxes socials?

Amposta

El projecte d'INEFC a Amposta i Cambrils queda ajornat momentàniament

La implantació dels estudis d'INEFC a Amposta haurà d'esperar. La situació econòmica actual ha obligat el govern català a ajornar qualsevol decisió més enllà de les municipals. En tot cas, el secretari general d'Esports ja ha comunicat a Amposta i a Cambrils que perquè el projecte tire endavant han de ser els consistoris els que facen front a les inversions necessàries.

  • 04/03/2011 13:56
  • Societat

Amposta haurà d’esperar per tindre estudis universitaris. Almenys per més enllà del curs 2012-2013, ja que el govern de la Generalitat ajornarà la decisió sobre el projecte després de les municipals. La setmana passada, una delegació del consistori, encapçalada per l’alcalde, Manel Ferré, va reunir-se amb el secretari general de l’Esport, Ivan Tibau, per parlar sobre el futur de la instal·lació dels estudis d’INEFC a la demarcació de Tarragona. També hi van participar representants de Cambrils.

Segons explica Ferré, la reunió va servir perquè els consistoris expliquessen al govern la disponibilitat de recursos per destinar al projecte universitari. Malgrat que en cap cas el secretari general de l’Esport es va pronunciar obertament sobre la situació, Ferré assenyala que la impressió general va ser que el govern ajornarà decidir qualsevol cosa fins després de les municipals.        

En tot cas, una cosa que sí que els va explicar obertament, segons assenyala Ferré, és que el finançament de les instal·lacions que necessita cadascun dels municipis per acollir aquests estudis haurà d’anar a càrrec dels ajuntaments. En el cas d’Amposta, ja s’ha convidat als responsables de la secretaria perquè coneguen el projecte i les instal·lacions que ja té la capital del Montsià per acollir aquests estudis. A més del centre de tecnificació, amb la residència d’estudiants, el centre de rem o el tercer institut, totes tres en obres, també hi ha damunt la taula la redacció del projecte d’un nou poliesportiu. I l’Ajuntament, com ja va dir quan va presentar el projecte, podria afrontar la inversió de 10 milions d’euros.

No hi ha cap comentari

Comenta aquesta notícia

* Camps obligatoris

Comentari *(Màxim 1000 caràcters)

Nom *

Email *

Ciutat

Introduïu en el camp les lletres que hi ha en la imatge. Si no veu bé les lletres, pot provar una altra imatge.

 

*

 

Normes d'ús

  • Aquesta és l'opinió dels internautes, no de EbreDigital.cat
  • No està permès abocar comentaris contraris a les lleis espanyoles o injuriantes.
  • Reservat el dret a eliminar els comentaris que vulnerin aquesta norma.