L'Ebre Digital
  dimecres, 4 de maig de 2011

 

Expoebre 2011, més actes però menys visitants

Enquesta

Utilitzeu les xarxes socials?

Montsià

El camp de futbol de la Sénia canvia la pell amb la instal·lació de gespa artificial

La Sénia inaugura aquest diumenge 23 de gener, el nou camp de gespa artificial de les instal·lacions esportives municipals.

  • 21/01/2011 16:55
  • Societat

La Sénia inaugura diumenge la gespa artificial del camp de futbol municipal

 

L’obra de remodelació i instal·lació de gespa artificial al camp de futbol ha ascendit a 446.117 €, dels quals el 95% han estat finançats amb fons del Pla únic d’obres i serveis de Catalunya (el PUOSC), davant la impossibilitat d’obtindre cap subvenció de la secretaria general de l’Esport. L’empresa adjudicatària ha sigut Poligras Ibérica SA i el temps d’execució, el de tres mesos. L’acte d’inauguració, comptarà amb la presència del delegat del govern a les Terres de l’Ebre, Xavier Pallarès, i està previst a partir de les 15.30 h. Mitja hora després es donarà inicia al partit de primera territorial entre la Sénia i el líder, Campclar, amb entrada gratuïta per a tothom.

Els seniencs, que fins ara havien estat disputant tots els partits com a local al municipal de Sant Rafel del Riu durant la primera volta, s’entrenaran davant l’afició cercant tres punts importants en la lluita per la permanència. Ara mateix els del Montsià són avantpenúltims amb setze punts, a tres de la zona de permanència que marca el Gandesa. No obstant, el compromís representa un test complicat davant el conjunt que lidera la classificació, un Campclar que tancava la primera volta encaixant la segona derrota del campionat en la visita al camp del Jesús i Maria.

No hi ha cap comentari

Comenta aquesta notícia

* Camps obligatoris

Comentari *(Màxim 1000 caràcters)

Nom *

Email *

Ciutat

Introduïu en el camp les lletres que hi ha en la imatge. Si no veu bé les lletres, pot provar una altra imatge.

 

*

 

Normes d'ús

  • Aquesta és l'opinió dels internautes, no de EbreDigital.cat
  • No està permès abocar comentaris contraris a les lleis espanyoles o injuriantes.
  • Reservat el dret a eliminar els comentaris que vulnerin aquesta norma.