Quico Sallés/Parlament | Actualitzat el 04/05/2011 a les 17:41h

ICV-EUiA pregunta al Govern per l'augment de sous dels càrrecs

Demanen resposta per escrit i que justifiquin el canvi de categoria de 7 responsables de les oficines dels delegats territorials

El grup parlamentari d'ICV-EUiA ha registrat aquesta tarda una pregunta al Govern perquè doni explicacions sobre el canvi de categoria, d'A24 a A30, i l'augment de 17.000 euros l'any als set responsables de les oficines dels delegats del Govern. Una decisió que va aixecar una forta polseguera política en plena voràgine d'anuncis de retallades pressupostàries.

La pregunta, firmada per la diputada ecosocialista Hortènsia Grau, a la que ha tingut accés Nació Digital, demana la justificació d'aquest augment en èpoques de retallades i de quina manera han canviat les tasques d'aquests administratius per argumentar l'apujada del sous. Aquest dimarts els grups de l'oposició també van posar el crit al cel pel canvi de nivell d'A24 a A30 del responsable de Seguiment de Relacions amb el Territori, l'exdiputat de CiU Joan Raventós, que cobrarà 18.000 euros més l'any.

Navega per les etiquetes

governalst càrrecssousla gran retallada

COMENTARIS

+0
-0
Ignorants
Cansat de tonteries, 04/05/2011 a les 17:56
Queda palés que cap d'aquests bio-eko-pijo-progres-tronats no ha pencat ni un mes en una empresa - ans al contrari, sabria que el sou i la categoria estan proporcionalment vinculats amb el grau de la responsabilitat exercida.

Malauradament, la paraula "responsabilitat" tampoc forma part de l'espai mental bio-eko-pijo-progre-tronat!!!

FEU EL VOSTRE COMENTARI



Nom Títol Comentari Comprovació Escriu l'any actual, amb 4 xifres D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.



- Som a Internet des del maig de 1996
- SCG Aquitània SL
- Empresa adherida a l'Internet Quality Agence
- Notícies publicades amb llicència
Amb la col·laboració de: