L'Associació Gastronòmica La Xicoia i el projecte Recossira, dins del programa d'alimentació saludable de la gent gran, han realitzat un taller d'intercanvi de coneixements dins de la cuina. Són tallers a dos mans que consisteixen en què una mestressa de casa i un cuiner d'un restaurant han d'elaborar un mateix plat. Per Marta Lluvich.
Després d’uns anys de feina silenciosa, dedicats a comprar i adquirir eines, atuells i estris de tota mena en nombroses cases de pagès de la comarca, una jove llivienca els ha restaurat i condicionat amb cura i perseverança per a oferir a tots aquells i aquelles que vulguin apropar-se al món de la pagesia, la possibilitat d’entrar al nou museu instal·lat a Llívia. Per Núria Boltà.
L'estudi ''Pla d'aprovisionament de combustible a una planta de generació elèctrica a partir de biomassa forestal dins el terme municipal de Tremp" presentat aquest dilluns a tots els alcaldes del Pallars Jussà ha confirmat la viabilitat d'aquesta instal·lació. Per Marta Lluvich.
Aquest cap de setmana Organyà ha estat el centre d’atenció de la cultura popular i tradicional catalana. Els actes de la proclamació d'Organyà com a 51a Ciutat Pubilla de la Sardana es van iniciar dissabte a les 15.00 h amb una cercavila que va culminar a les Hortes amb l'arribada de la Flama de la Sardana des del cel, portada per un parapent.
Una cinquantena de gitanos de l'Alt Urgell s'han associat sota el nom d'Associació Gitana de l'Alt Urgell (AGAU Gao Roma) per tal de generar oportunitats per a la seva comunitat. "Informa, assessorar i orientar a totes les persones gitanes o no que tinguin dificultats", afirma el president de l'associació, Julio Echevarría. Per Ferran Garcia.