Bones notícies per a Girona: el canvi està arribant… però no ens en refiem, perquè el tripartit encara suma

Date maig 4, 2011

El sondeig electoral que publica avui La Vanguardia sobre les intencions de vot a la ciutat de Girona en les eleccions municipals del proper dia 22 ens situa, a punt de començar la campanya, com a força guanyadora per primera vegada a la història de la democràcia local. És una bona notícia, perquè indica una clara voluntat de canvi, un desig de canviar lideratges a l’Ajuntament… però no suficient: el tripartit continua sumant i les opcions de reeditar-lo es mantenen intactes. Ni ens fiem ni ens adormim. Partim per primera vegada amb l’optimisme del canvi al nostre favor, però no hi ha res decidit i el paper dels gironins és més important que mai: feliçment ja no hi ha la idea preconcebuda que no hi ha res a fer, i els ciutadans que tenen ganes de canvi coneixen que és més possible que mai.

Queda més clar que mai allò que sempre remarco: la tria és entre el canvi o el recanvi; entre la renovació política a l’Ajuntament o el continuisme de les polítiques que ens han conduït on som, en una ciutat que perd oportunitats, amb un ajuntament adormit.

Divendres a les zero hores s’inicia la campanya més oberta de la democràcia. Alguns pensen que s’hi juguen la poltrona que han ocupat 32 anys; en realitat, el que està en joc és el futur de la ciutat: si continuem pel mateix camí o canviem, renovem, donem oportunitats a noves maneres de fer.

Un comentari a “Bones notícies per a Girona: el canvi està arribant… però no ens en refiem, perquè el tripartit encara suma”

  1. Joan Alonso ha escrit:

    Anims Carles,

    Es brutal el canvi que necessitem a Girona i estic segur que l´aconseguirem junts. Molta força…

Escriu una resposta

XHTML: Podeu fer servir totes aquestes etiquetes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>