Vota
Resultat:
1 vots
Redacció osona.com | Actualitzat el 26/04/2011 a les 11:17h

Una dona es queda dos dies a terra sense poder aixecar-se

La senyora, de 85 anys, va patir una caiguda al seu domicili de Vic.

Dolors T.M., veïna de Vic de 85 anys, es va quedar a terra durant dos dies, al seu domicili i després de patir una caiguda fortuïta, segons ha informat la Guàrdia Urbana.

La Dolors va patir l’accident domèstic el dijous 21 d’abril. Dos dies més tard, passades les 10 del vespre, la policia local es va traslladar al seu domicili, la Casa Sacerdotal del carrer Parc Balmes, després de rebre una trucada on s’alertava que la dona no responia al telèfon ni se l’havia vist sortir del domicili. Els agents van entrar al immoble i la van trobar a terra, sense poder aixecar-se.

La senyora va ser traslladada a l’Hospital General de Vic pels serveis d’emergència.

Navega per les etiquetes

vellesaaccidentGuàrdia Urbana

COMENTARIS

+2
-1
serveis socials
Anònim, 26/04/2011 a les 19:01
pero no son tan infalibles els serveis socials de Vic/ el nadal no es tan bo. l' avaricia es molt dolenta, tan abarcar i voler controlar es dolent, per aixo pasa el que pasa. hem sap molt de greu per la sra que va estar dos dies a terra, sense que ningu la pogues assitir, i el que no sabem. quina pena
+0
-0
Quina vergonya !!!
Anònim, 03/05/2011 a les 04:47
Creia que els serveis socials tenien tot un llistat de les persones grans que vivien soles. (No fa massa temps vàren anar casa per casa per tal d'obtenir-ne informació i portar-ne un control). (Així m'ho vàren vendre quan van venir a casa meva).Una persona gran i sana quan està sola hi ha d'haver un control diari,com a mínim. Senyors, a veure si fan la feina ben feta!!

FEU EL VOSTRE COMENTARI


Aquest comentari quedarà pendent d'aprovació per part de l'administrador del web. Si voleu que el vostre comentari es publiqui de forma instantània i sense passar control previ, heu d'estar registrats. Podeu registrar-vos fent clic aqui

Nom Títol Comentari Comprovació Escriu l'any actual, amb 4 xifres D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.

Enquesta
Eleccions municipals: què és el que us preocupa més del vostre poble?
      Vots emesos: 63
Edicions locals
Bloc de fotos
Arxiu històric


- Som a Internet des del maig de 1996
- SCG Aquitània SL
- Empresa adherida a l'Internet Quality Agence
- Notícies publicades amb llicència
Amb la col·laboració de: