dia a dia

tornar

Unitat per Barcelona proposa un pla específic per combatre l'atur juvenil

01/05/2011

Unitat per Barcelona proposa un pla específic per combatre l'atur juvenil

ShareThis

El pla s'emmarca dins la proposta d'Unitat per Barcelona per crear 50.000 llocs de treball


El líder d'Unitat per Barcelona, Jordi Portabella, ha expressat el seu malestar per les últimes dades d'atur en un acte davant el monument a Francesc Layret pel primer de maig: "Aquestes xifres d'atur són escandaloses amb l'afegit que reflecteixen un atur juvenil enorme, per combatre-ho cal promoure les persones que busquen la seva primera feina després de formar-se."

Així, Portabella ha assegurat que la coalició té un pla d'ocupació especial basat en la Formació Professional per garantir un treball de qualitat: "Hi ha massa gent que no té estudis i això s'ha de solucionar. La nostra estructura laboral ha de canviar així que apostarem per donar més prestigi a la FP de manera que ens permeti tenir una industria forta i potent. La única manera de tenir 50.000 llocs de treball és invertir en la emprenedoria i el coneixement."

Segons l'alcaldable, el 85% dels llocs de treball a l'industria són fixes i de qualitat amb treballadors que provenen d'estudis superiors o de la Formació Professional:"Aquest és un aspecte clau del 22-M d'aquest 2011 i del 2015".

“La millor política que es pot fer en seguretat és generar feina i defensar les prestacions en sanitat i educació per les properes dues dècades”, així el líder d’Unitat per Barcelona ha afirmat que “l’Estat del benestar és el patrimoni dels que no tenen patrimoni”. I per això defensaran mesures com la 6a hora, que es mantinguin les prestacions per a la gent gran i s’oposaran fermament al tancament de les urgències de l’Hospital Clínic de Barcelona.

Barcelona Portabella

Twitter

Facebook

Versió mòbil del web

Fes campanya
amb nosaltres

Ajuda’ns a fer trucades, organitzar material, fer parades informatives, organitzar actes, activitat a les xarxes socials.... ens cal l’ajuda de tots i totes , i tothom i es benvingut. Fes click aquí

Vols rebre
informació

Envian’s el teu email i t’inclourem en la nostra llista

Vols rebre informació

Avís legal