dia a dia

tornar

"Els nostres competidors naturals són PSC i CiU"

04/05/2011

ShareThis

Ahir al vespre, el candidat d’Unitat per Barcelona, Jordi Portabella, va visitar els Lluïsos de Gràcia per participar al cicle d'entrevistes "Que m’expliques?” organitzat per les entitats del G6 (Orfeó Gracienc, Centre Moral, Cercle Catòlic, Lluïsos de Gràcia, Federació de Colles de Sant Medir i Fundació Festa Major de Gràcia) i Ràdio Gràcia (107.7FM).

Acompanyat pel número 4, Ignasi Planas, i el número 6, Xavier Florensa, l'alcaldable va assegurar al conductor de l'acte i director de Ràdio Gràcia, Carles Salat, que "Unitat per Barcelona ocupa un lloc central en aquestes eleccions perquè defensa temes centrals com la independència i l'Estat del benestar, però que no són centralistes ni equidistants com PSC i CiU". Portabella també va afirmar que cap partit pot defensar un nou model de ciutat i que "el gran canvi és Unitat per Barcelona perquè el lideratge de veritat és aquell que és capaç de generar consensos, solucionar problemes i crear unitat".

A més, en resposta a les preguntes de les diferents entitats, el líder de la coalició progressista i independentista va deixar clara la seva aposta per la cogestió i l'optimització dels espais públics per treure rendibilitat econòmica i es va mostrar a favor d'obrir el metro 24h durant el cap de setmana, de traspassar Rodalies a TMB o FGC i de modificar la llei per fer llistes obertes per escollir els consellers de districte.

Portabella també va parlar dels quatre darrers anys a l'oposició: "L'avantatge és que al final afines perquè pots marcar perfil propi per això ara presentem propostes per solucionar problemes reals com la creació de 50.000 llocs de treball i la reducció de l'atur juvenil".

Barcelona Portabella

Twitter

Facebook

Versió mòbil del web

Fes campanya
amb nosaltres

Ajuda’ns a fer trucades, organitzar material, fer parades informatives, organitzar actes, activitat a les xarxes socials.... ens cal l’ajuda de tots i totes , i tothom i es benvingut. Fes click aquí

Vols rebre
informació

Envian’s el teu email i t’inclourem en la nostra llista

Vols rebre informació

Avís legal