Divendres, 6 de maig de 2011 | 14:25
Vostè es troba a: Inici > L'opinió de l'editor >

EL MARCAPASSOS

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
mf
EL MARCAPASSOS
Manuel Fernando González
05/05/2011
Que a Miquel Roca li hagin posat un marcapassos el passat dilluns de Pasqua no ens alegra gens. Com el gabinet de Premsa de l'Hospital de la Vall d'Hebron i el bufet del polític català ens diuen que no es tracta de la persona que tots coneixem, ens ho creiem, de la mateixa manera que admetem que el Senyor Osácar pot no ser el Daniel que figura a les agendes que investiga el jutge del Cas Palau. Però el cert, i aquest és el moll de la qüestió, és que a un Senyor anomenat Miquel Roca, i que els que el van atendre ens asseguren que era qui no sembla ser, va ocupar un quiròfan tancat a la resta dels contribuents catalans, saltant-se la llista d'espera i posant en evidència als que retallen i acomiaden a la nostra sanitat pública. Si després de contrastar la notícia per diverses fonts fiables, seguim mantenint els nostres dubtes, no és perquè no creem els que ens han ofert la informació, sinó perquè per pura deontologia professional no podem afirmar al cent per cent, en no poder-li prendre les empremtes dactilars al pacient a qui se li va fer aquesta intervenció, a qui per descomptat, li desitgem igual que al seu famós homònim una ràpida millora. Quines coses!

Manuel Fernando González
Editor i director
www.pressdigital.es
www.catalunyapress.cat
Martin
06/05/2011
Tres notes sobre el mateix és massa. per un butlletí digital. No fem mourinhiades
Esparver
06/05/2011
Per començar, el desitg de que en Miquel Roca (el que sigui) es millori, la salut es el primer. El fet es l´oscurantisme, la foscor que intenten possar a sobre del fet. Espensen que som totntos i no veuen que la vida d´una persona, la que sigui, val molt més que mantenir un quiròfan tancat. ¿Serà qúestió de memoria selectiva?
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1