Divendres, 6 de maig de 2011 | 14:37
Vostè es troba a: Inici > Política >

Gomà confia a créixer a costa de les retallades en un escenari obert

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Alberto Fernández diu que en l'enquesta no apareix vot ocult al PP
Gomà confia a créixer a costa de les retallades en un escenari obert
05/05/2011 20:51
Ricard Goma
EP.- El candidat d'ICV-EUiA a l'Alcaldia de Barcelona, Ricard Gomà, ha defensat que l'escenari electoral segueix obert just quan comença la campanya, i confia a acréixer els suports d'els qui estan indignats per les retallades.
Ho ha afirmat després del sondeig del CIS, que vaticina que ICV-EUiA mantindrà els seus quatre regidors, que l'ecosocialista considera que indiquen que "cap de les dues forces grans -PSC i CiU- està en condicions d'obtenir una majoria àmplia".

Per això, jugarà el partit fins al temps afegit, confiant a convertir en vots "el clam d'indignació i mobilització social per la injustícia de les retallades del Govern, i que Xavier Trias (CiU) també projecta traslladar a Barcelona", ha advertit.

Alberto Fernández subratlla que les enquestes no reflecteixen el vot ocult al PP

El candidat del PP a l'Alcaldia de Barcelona, Alberto Fernández Díaz, ha destacat aquest dijous que torna a sofrir el vot ocult en les enquestes, i ha aventurat que serà una força decisiva a la capital catalana, han informat els populars.
Alberto Fernández
Ho ha dit després que l'enquesta del CIS li adjudiqui 5 regidors, perdent 2, i ha recordat que la del 2007 també li atorgava 5 i va acabar traient 7, mentre que a ICV-EUiA i ERC els situava en 6 i es van quedar amb 4 cadascun.

"Una vegada més el PP sofreix el vot ocult de l'enquesta del CIS, mentre les últimes enquestes en mitjans ens ofereixen un creixement que ens situa com a força decisiva per al canvi a Barcelona", ha conclòs.
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1