• 29oct
    Categories: CiuBadia Comments: 0

    Des de Convergència vam demanar informació sobre la resolució número 645/10, on s’aprovava i es presentava al Servei d’Ocupació de Catalunya el projecte denominat POL Badia 2011, i vam preguntar quina era la finalitat de la subvenció de 90.901,01 euros. La resposta va ser que es cofinançava el cost de les 13 contractacions, i que aquesta era la primera de les subvencions del Pla d’Ocupació 11, que es posarà en marxa a finals d’aquest any, i que continuarà durant l’any següent.

    També vam preguntar com era possible que s’aprovessin enguany les resolucions número 671/10 i 672/10, on s’autoritzen les instal·lacions de terrasses de dos bars, des de juny i juliol fins a setembre. Ens plantejàvem com podia ser que es concedís un permís ara i de forma retroactiva. El primer tinent alcaldessa, el Sr. Lancho,  ens va respondre que això era degut a que en un primer moment es va fer una comprovació per saber si totes les terrasses tenien permís, i que aquestes dues en concret no en tenien, i van haver de tramitar-ho més tard. Des de Convergència vam demanar que com era possible que no aparegués aleshores a cap resolució una penalització per haver posat aquestes terrasses sense permís. Recordem que des de Convergència, i ja a l’inici de l’estiu, vam demanar una relació de les sol·licituds dels bars que havien demanat posar una terrassa, i que aquesta no corresponia amb les terrasses efectives que hi havia a Badia. Creiem que per un tema de justícia amb els bars que sí fan les coses correctament, i a més per un tema bàsic de civisme i de fer complir la normativa vigent, si hi ha terrasses sense permís, aquestes s’han de penalitzar. El primer tinent alcaldessa va reconèixer que no disposava d’aquesta informació, i que hauríem de consultar l’expedient corresponent.

    La mateixa resposta vam rebre del tinent alcaldessa responsable d’economia, el Sr. Sanuy, quan vam preguntar què havia succeït amb el comiat disciplinari que es detallava a la resolució número 798/10, i com era possible que a la resolució número 706/10 s’aprovés un abonament de 7.339,54 euros a l’Agència Tributària en concepte de liquidació provisional de l’any 2007: ho desconeixia, i s’hauria de consultar l’expedient.

Deixa el teu comentari

Atenció: La moderació de comentaris està habilitada i pot retardar el teu comentari. No hi ha necessitat de tornar a enviar el seu comentari.