Dissabte, 7 de maig de 2011 | 12:24
Vostè es troba a: Inici > Política >

El Govern respecta la sentència del TC i evita valorar-la

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Rubalcaba insisteix que "l'Estat de Dret és l'arma per acabar amb ETA"
El Govern respecta la sentència del TC i evita valorar-la
Política 06/05/2011 14:23
CP.- El Vicepresident primer i Ministre d'Interior, Alfredo Pérez Rubalcaba, ha emplaçat a respectar i acatar la sentència del Tribunal Constitucional (TC) sobre Bildu i ha assenyalat que "hem arribat aquí de la mà de l'Estat de dret i de la mà de l'Estat de Dret veurem el final de la banda terrorista ETA".
Rubalcaba, que ha comparegut després de la reunió del Consell de Ministres, ha evitat en tota la roda de premsa mullar-se sobre la sentència i ha emplaçat al respecte de la decisió del Constitucional.

"Totes les institucions han funcionat correctament" en el procés que ha conclòs amb la sentència del Constitucional, ha assenyalat Rubalcaba, qui ha destacat que "estem veient el principi de la fi d'ETA", una cosa que al seu parer arribarà "de la mà de l'Estat de Dret".

Rubalcaba ha desmentit que el Govern donés cap ordre als magistrats del Tribunal Constitucional proposats pel PSOE, que van ser els que van votar a favor de la legalització de les llistes de la coalició abertzale Bildu.

D'altra banda, també ha negat que hagi mantingut contacte algun amb el líder del PNB, Iñigo Urkullu, per valorar la sentència, la qual permet al Govern comptar amb el suport dels nacionalistes bascos, que havien posat com a condició que Bildu pogués participar a les eleccions.
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1