Dissabte, 7 de maig de 2011 | 12:07
Vostè es troba a: Inici > RSC >

Paradores participa en el projecte 'Tots podem sonreir'

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Regalarà 200 nits contra l'exclusió social infantil
Paradores participa en el projecte 'Tots podem sonreir'
RSC 05/05/2011 12:58
Paradores de Turisme col·laborarà des del 15 de maig i fins al proper 31 de juliol en el projecte 'Tots podem somriure', una iniciativa per a la prevenció de l'exclusió social infantil engegada per la Federació Espanyola d'Hostaleria (FEHR) i l'ONG d'infància Save the Children.
Parador per fora
Paradores de Turisme col·labora amb el projecte oferint 200 nits d'hotel a gaudir en qualsevol dels seus 93 establiments per qualsevol persona que compri, al preu simbòlic d'un euro, un 'grata solidari' ofert pels treballadors de la Xarxa pública hotelera.

La campanya pretén recaptar fons per desenvolupar diferents campanyes dirigides a nens en risc d'exclusió social i centrades en temes com la prevenció del maltractament infantil, la drogoaddicció, l'alcoholisme o l'educació en valors, comptant amb la participació ciutadana i a través de diferents establiments hosteleros.

Els clients podran aconseguir estades úniques a Paradores al mateix temps que recolzen la campanya 'Tots podem somriure' mitjançant els 'grates' que seran vàlids des del 15 de maig fins al 31 de juliol. La campanya també beneficiarà als propis cambrers ja que si el 'grata solidari' que ells han venut resulta guanyador, obtindran el mateix premi que els clients.
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1