ICV > Vegueria de l'Alt... > Alt Urgell > La Seu d'Urgell > notícies > Presentació de la...

Notícia

Img_2748

entre nosaltres

Fletxa_component
11/04/2011
Presentació de la candidatura d'ICV-La Seu a les properes eleccions municipals

El 5 d'abril, aprofitant la visita de Joan Herrera per valorar els 100 dies de govern de CIU, ICV-La Seu vam fer la presentació pública de la nostra candidatura a les eleccions municipals del 22 de maig.

Aquest és una llista plural, que recull l'experiència de molts dels seus membres en diverses àrees de responsabilitat municipal dels diferents ajuntaments progressistes de la nostra ciutat, així com la d'aquells que van formar part dels dos departaments de l'anterior Govern de la Generalitat, gestionats per ICV. Alhora, és una candidatura que uneix a gent de la nostra ciutat amb ganes d'aportar el seu gra de sorra per a millorar-la des d'una perspectiva d'esquerres.

La nostra llista:

1. Antoni Viñals Membrive

Ex treballador municipal. Ha treballat durant 25 anys a l'ajuntament de La Seu, on ha desenvolupat tasques en diferents àrees del consistori, entre les quals destaquen les relacionades amb la promoció econòmica de la ciutat, com fires i mercats, especialment la Fira de Sant Ermengol. També ha treballat en els àmbits de personal, de comunicació i premsa, i la policia municipal. Ha format part de comissions diverses de la ciutat, com la dels JJOO de Barcelona 92. Té també una àmplia trajectòria en el món sindical i en la lluita pels drets laborals i democràtics

2. Oscar Augé Martínez 

Arqueòleg. Ha treballat en diversos projectes de recerca i recuperació del patrimoni cultural i arqueològic de l’Alt Pirineu. Ha estat delegat a l’Alt Pirineu i Aran del departament de Medi Ambient i Habitatge de la Generalitat, des del 2008 al 2011, des d’on ha impulsat diferents actuacions de promoció i millora del patrimoni natural com a atractiu turístic del territori. En aquest sentit, l’any 2010 va proposar a l'ajuntament la creació d’una oficina d’informació i gestió administrativa dels parcs naturals del Cadí-Moixeró i de l’Alt Pirineu, per tal de vincular aquests dos espais naturals protegits a la promoció de la ciutat.

3. Pilar Marcuello Laguna

Biòloga. És professora d’aquesta matèria a l’IES Joan Brudieu, i a la UNED. És una defensora dels drets dels animals, i és membre del Consell Assessor del Medi Ambient de l’ajuntament de La Seu.

4. Susanna Furnieles Alacid

Presidenta de l’Associació de Famílies Monoparentals de l’Alt Urgell (AFAMAU).

5. Josep Mª Carles Aguilà

Mestre d’Història. Sempre ha estat molt vinculat als moviments de renovació pedagògica, i a diferents associacions educatives de caire progressista. Actualment és regidor d’ICV-La Seu a l’ajuntament de la ciutat des d’on ha dut a terme una oposició constructiva, impulsant diferents actuacions com la creació, entre d’altres, dels horts municipals, o la potenciació del voluntariat de la gent gran.

6. César Bort Buisan

Llicenciat en filosofia.

7. Esperança Martínez Planavila

Administrativa. Treballa a la UNED.

8. Mª Carmen Obejo Lozano

Empresària

9. Josep Carles Martín Vergara

Treballador municipal. És el responsable tècnic de la brigada de parcs i jardins de l’ajuntament de La Seu.

10. Jordi Pino Lacosta

Enginyer informàtic i tècnic en comunicacions. Va ser regidor de l’ajuntament de La Seu en els governs de Progrés dels anys 1987-1991, i del 1991 al 1995

11. Antoni Rey Peix

Administratiu del Registre de la Propietat

12. Carmen Benítez González

13. Concepció Palau Canal

Empresària

14. Ramon Farràs Pernal

Ex treballador de banca. Va ser regidor de l’ajuntament de La Seu en els governs de Progrés dels anys 1983-1987, i del 1987 al 1991.

15. Àngel Joval Roquet

Professor de matemàtiques de l’IES Joan Brudieu i la UNED. Va ser regidor de l’ajuntament de La Seu en els governs de Progrés dels anys 1991-1995, i del 1995 al 1999. Del 2007 al 2011 ha estat Director dels Serveis Territorials a l’Alt Pirineu i Aran del departament d’Interior i Relacions Institucionals de la Generalitat.

16. Amadeu Gallart Sort

Economista i gestor administratiu. Va ser el primer alcalde democràtic de La Seu, després de la dictadura franquista, del 1979 al 1983, i primer tinent d’alcalde entre el 1983 i el 1987. Fou un dels principals impulsor dels Grups de l’Alt Pirineu (GAP), que l’any 1983 van aconseguir l'aprovació de la Llei de Muntanya pel Parlament de Catalunya, i del manifest de l’Alt Pirineu, que van signar representants territorials de diferents partits polítics, i entitats socials i ciutadanes. És doncs un dels principals artífex i defensors de la Vegueria de l'Alt Pirineu i Aran.

17. Sol Gasch Duran

Historiadora. Ha estat professora de l'IES Joan Brudieu, i ara és professora de la UNED, i presidenta d'ICV-La Seu i de l'Alt Pirineu i Aran. Va ser regidora de l’ajuntament de La Seu en els governs de Progrés dels anys 2003 al 2007.

 

Suplents:

S1. Pedro Antonio Guevara Castellón

S2. Mª José Martínez García

S3. Xavier Canut Esteva

S4. Roser Moles Carrasco

S5. Ramón Aril Rogé

S6. Cristina Serrano Blanch

S7. Francisco Javier Salazar Rincón

 

 

 

 


DT 21/06/2011 | 12:04
Fons_fixed_articles
Fons_fixed_publications
197
  • Mesveure