Vota
Resultat:
16 vots
Salvador Cot | Actualitzat el 06/05/2011 a les 00:49h

Líders durs

Hem entrat en la campanya de les eleccions municipals més estranyes de la història. La qüestió bàsica -almenys a Barcelona i les ciutats més grans- no és el projecte municipal, sinó quin és el partit que paga els plats trencats de les famoses retallades. La culpa pot ser de Zapatero (a costa del PSC) o el tripartit (i aquí també queden damnificats, a més dels socialistes, els socis d'ERC i ICV). Però també es poden atribuir els mals presents i futurs a CiU. Al capdavall, les tisores se'ls veuen a ells.

De moment, les enquestes marquen un cert estancament dels convergents. Però ahir els bombers de Barcelona -que van intentar rebentar l'inici de campanya de Jordi Hereu- van demostrar que el daltabaix econòmic que pateix aquesta societat afecta tots els partits per igual, però de manera molt especial els que manen.

Cap dels polítics que han pres decisions els últims deu anys no és innocent. Igual com tots els ciutadans som, en alguna mesura, culpables d'imprevisió i conformisme. Però, sigui com sigui, ara toca triar líders per als temps més durs.

COMENTARIS

+2
-0
Que en som de babaus, 19:04
Anònim, 07/05/2011 a les 00:05
Així doncs, pel que dius, els governs no hi són per sobre dels bancs. Es a dir, que aquests darrers tenen les mans lliures per a entabanar al poble amb hipoteques vitalícies i, fins i tot, traspassades als seus hereus mentre el govern no hi té res a dir ni a fer preveient el desastre. Clar, que el govern també hi és amb les mans lligades pels bancs, doncs aquests els "paguen" les campanyes electorals a canvi de posteriors "favors" fins i tot amb la condonació del deute emès.
+0
-2
Innocent o culpable?
Anònim, 06/05/2011 a les 19:04
Que cap polític no és innocent en les seves decisions des de fa 10 anys fins ara? Que no és innocent per què? En relació a la crisi? La crisi no l'han provocat els polítics, i no ens la treuran els polítics. La crisi està provocada per l'economia especulativa, i és aquesta la que controla els polítics, sobretot en l'hora del vot. Perquè totes les crisis són letals per a qualsevol govern. Sincerament, escriure per escriure sense saber de què es parla em sembla de barroer.
+2
-1
mort i enterrat
Anònim, 06/05/2011 a les 16:18
jeronimo, no t'han liquidat ja ??
+5
-4
Prosa cervantina decís?
Jerónimo, 06/05/2011 a les 15:01
Vuestra Merced me honra con sus palabras. Sabed que no hay máquina ingeniada por talento alguno que desplazarse en el tiempo pueda, mas el verbo, ese instrumento que se desplaza por el aire y que puede materializarse mediante curiosas curvaturas, le puede trasladar a Vuestra Merced al p`lano de la realidad presente, pretérita o futura, sin necesidad de artilugio alguno.

Por cierto, aún no he prendido lumbre a mi bien hallado cáñamo

Guárdese Su Ilustrísma.
+4
-1
Estoy impresionado
Anònim, 06/05/2011 a les 14:43
Jerónimo, dinos la verdad nos escribes desde el pasado?
Posees la maquina del tiempo?
Lo digo porque tu prosa parece decimonónica.
(O eres un imitador del profesor Tierno Galván)

De todas formas !Quedad con Dios!
+2
-10
Maria en la Pipa
Jerónimo, 06/05/2011 a les 11:24
Le prometo por mi honor que hasta esta misma tarde no pienso aliñar con cáñamo mis fabulosas hebras de tabaco. El tiempo hay que administrarlo sabiamente, Jordi
+10
-1
Vols dir que es "queso"?
Jordi (MNRB), 06/05/2011 a les 09:47
Em sembla que a la pipa se t'ha colat Maria de bon matí
+5
-16
¿Qué es eso? Eso es Queso
Jerónimo, 06/05/2011 a les 08:47
Aquest comentari ha estat amagat pels lectors. Fes clic per veure el comentari.

FEU EL VOSTRE COMENTARI



Nom Títol Comentari Comprovació Escriu l'any actual, amb 4 xifres D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.



- Som a Internet des del maig de 1996
- SCG Aquitània SL
- Empresa adherida a l'Internet Quality Agence
- Notícies publicades amb llicència
Amb la col·laboració de: