vols rebre el Singular? Rebre elSingularDigital al teu correu electrònic Subscripció al butlletí
2Veure i/o afegir comentaris
pasbort:Però encara en som molts pocs els que volem viure DIGNAMEN i pr...
canvi alcalde
Vol un canvi d'alcalde a la seva localitat?
91 %
9 %
138 vots
GATD9CUES: A Balaguer ja portem 24 anys amb el mateix, del psc...
Diumenge, 08 de Maig de 2011
06/05/2011
00:00  h.
6 de maig de 2011
Més que unes municipals
"El fet que molts partits decidissin ajornar els seus debats interns i la presa de decisions fins desprès de les municipals s’ha convertit en una arma de doble full pels seus dirigents que, evidentment ,han guanyat temps però que ara s’ho juguen tot a una carta"
Editorial
Les eleccions municipals del proper 22 de maig són unes de les més incertes que s’han fet mai en l’àmbit local. La fi de l’era de les majories absolutes es consolida als ajuntament i les diputacions i el canvi de tendència de la política catalana, el presumible desgast dels que durant anys han mantingut hegemonies inqüestionables i la política de pactes, deixa obertes moltes incògnites. Els ciutadans ens juguem encertar en la decisió d’escollir els que millor ens poden gestionar la proximitat i els que poden oferir-nos solucions adequades en temps difícils. Els partits s’hi juguen certificar la solidesa dels resultats que van obtenir el passat mes de novembre a les eleccions al Parlament o demostrar que han estat capaços de redreçar la situació. El fet que molts partits decidissin ajornar els seus debats interns i la presa de decisions fins desprès de les municipals s’ha convertit en una arma de doble full pels seus dirigents que, evidentment ,han guanyat temps però que ara s’ho juguen tot a una carta. El futur de la política catalana es juga també en aquestes eleccions, del resultats de les quals en dependran governs, pactes i fins i tot la composició de les cúpules i el futur d’algunes formacions polítiques.
Imprimir Enviar notícia
La TafaneraRemoumeIndependènciaTechnoratiCatosferaDeliciousMeneameWikoGoogleDiggYahooFurlRedditFresqui
1Veure i/o afegir comentaris
atlasac:JO no jugo al joc d´ells, m´he INDEPENDITZAT, i com soc INDEPE...
Comentaris (1 en total)
atlasac
07/05/2011 11:47
JO no jugo al joc d´ells, m´he INDEPENDITZAT, i com soc INDEPENDENTISTA SEGUR, SEGUR, que VOTARE INDEPENDENCIA ARA VEIG QUE VOS VOLEU QUE MINGE 4 ANYS MES MERDA POS NO US HO AGRAÏRË
Envia'ns el teu comentari
Opini sobre la notícia que acaba de llegir.
Has de copiar, en el camp de text, els 6 caracters, del 0 al 9 i de l'A a la F
Informaciówww.elsingulardigital.cat es reserva el dret a no publicar aquelles aportacions que siguin contraries o atemptin contra la Llei, la moral, la dignitat, la bona fe o l'ordre públic, o que infringeixin drets de propietat intel·lectual o industrial. www.elsingulardigital.cat tampoc assumeix cap responsabilitat derivada de l'enllaç a altres webs de tercers, ni dels seus continguts, que es pugui accedir a través del nostre portal.
PUBLICITAT

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
© ElSingularDigital.cat S.L. 2008
CONTACTA AMB NOSALTRES | QUI SOM | PUBLICITAT | AVÍS LEGAL
Generalitat de Catalunya
Associació Catalana de Premsa Gratuïta RSS XHTML vàlid CSS vàlid CMS ComitiumSuite
desenvolupament: BabSoft disseny gràfic: l'eixida