Diumenge, 8 de maig de 2011 | 12:18
Vostè es troba a: Inici > Cultura >

Continuïtat a la literatura, canvis als vídeojocs

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Top 10 de vendes culturals elaborat per Fundacck i GfK
Continuïtat a la literatura, canvis als vídeojocs
Cultura 06/05/2011 18:50
L’estela de Sant Jordi segueix notant-se en la venda de llibres, ja que la continuïtat és la tònica general. Els cinc llibres més venuts de ficció són els mateixos que la setmana passada, només amb un intercanvi de posicions: qui abans era quart ara és cinquè, i a l’inrevés.
9albert-espinosa
Així doncs, Albert Espinosa (Si tu em dius vine vaig, però digue’m vine) continua en primer lloc, i ja van vuit setmanes entre els líders. El segueixen Ramon Solsona (L’home de la maleta), Martí Gironell (L’arqueòleg), Haruki Murakami (1Q84) i Chufo Llorens (Mar de foc). Entre al top 10 Sergi Pàmies (La bicicleta estàtica) i Jean M. Auel (La terra de les coves pintades).

Quant a la no ficció, l’’Indigneu-vos’ d’Stephane Hessel continua regnant. També darrera hi ha màxima continuïtat, amb Punset (Excuses per no pensar), el llibre de contes del Crackòvia i Kilian Jornet (Córrer o morir). En cinquè lloc apareix Pierre Dukan (No sé com aprimar-me), i també entren a la llista ‘La Biblia’ i Paul Preston amb el seu assaig ‘L’holocaust espanyol’.

On sí que hi ha novetats és en l’apartat de vídeojocs, ja que Mortal Kombat, recentment estrenat, s’ha col•locat com el més venut, per davant de WII Party i d’Inazuma Eleven, que la setmana passada era primer. Els segueixen dues novetats més: WII Fit Plus + Balance Board i Virtua Tennis 4 (Move) per a PS3.

Per últim, i pel que fa als DVD, ‘Harry Potter y las reliquias de la muerte’ segueix arrassant i ocupa les dues primeres places, la primera en el format DVD i la segona per a Bluray, per segona setmana. En tercer lloc hi ha ‘Pa Negre’ i en quart una novetat: Los Ojos de Julia.

Veure les classificacions completes
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1