Dilluns, 9 de maig del 2011

Calonge
St. Antoni
Opinió
Imprimeix Augmentar la font Mida de font normal Disminuir la font
Enviar un comentari
flors i violes

Les escalinates

Els treballs florals de les escalinates de la catedral, Sant Fèlix, Sant Domènec i Sant Martí, cada any són per si soles un compendi de treballs florals artístics. La dificultat per bastir-les neix de la seva dimensió. La de la catedral, principalment, si hom no vol que els volums del recinte que l'envolta l'empetiteixin, ha de jugar amb elements florals importants. Llavors els materials empleats s'han de mesurar a tones. És una mena de treball de final de carrera. Des del 1999, hi ha hagut de tot i molt. No m'atreviré a fer una classificació dels valents que s'han enfrontat amb el difícil problema. Seria injust. Es necessita valentia, decisió i un bon equip de col·laboradors. La planificació d'un expert floral és imprescindible i l'estudi dels angles de visió d'una superfície irregular i fortament inclinada és una equació amb moltes incògnites. Comparar fotografies dels treballs de tots els anys és alliçonador i gratificant. S'han fet grans coses, altres de discretes, però cap de mediocre. No seria just posar a algú en evidència. El resultat pot ser el fruit d'un desafiament; la intuïció o visió, del resultat final; o el premi, d'una bona execució. Algú em va dir: “Veient l'escalinata de la catedral, ja està tot vist!” Home: no exagerem. Tot, tot, no!

Darrera actualització ( Dilluns, 9 de maig del 2011 02:00 )
Publicat a

Desar aquesta pàgina a:

Google! Digg! Reddit! Del.icio.us! Mixx! Live! Technorati! StumbleUpon! Simpy! Yahoo! Wikio Barrapunto.com webeame.net Meneame Twitter Facebook! La Tafanera

Comentaris

Escriure un comentari
Identificar-me. Si ja esteu registrats, abans d'enviar un comentari us heu d'identificar.
Registrar-me. Per opinar sobre aquesta notícia cal estar registrat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable donar-se d'alta en el registre del Grup Hermes i acceptar les Normes de Participació. No s'admetran registres incomplets ni comentaris que vulnerin els drets i l'honorabilitat de les persones.
El Grup Hermes no es responsabilitza dels comentaris fets pels usuaris ni els comparteix perquè enten que són responsabilitat exclusivament seva. Per aquest motiu tots els comentaris es veuran signats amb el nom, els cognoms i la població de llurs autors.
El Grup Hermes es reserva el dret de no publicar els comentaris que no s'ajustin a aquestes normes.
 

Canvi de municipi

Tenim 1.853 municipis amb continguts locals. Trieu-ne un:

Llista municipis
Fés Calonge i St. Antoni la pàgina d'entrada

Enquesta

Enquesta: És possible una onada d’independències en el marc de la Unió Europea?
És possible una onada d’independències en el marc de la Unió Europea?
 

Més llegides

Tradueix-nos - Translate