Dilluns, 9 de maig de 2011 | 12:42
Vostè es troba a: Inici > Cultura >

Aena participa en el certamen d'aviació general i esportiva Aerosport 2011

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Cita ineludible per als aficionats a l'aeronàutica
Aena participa en el certamen d'aviació general i esportiva Aerosport 2011
Cultura 06/05/2011 13:58
Aena participarà aquest cap de setmana, 7 i 8 de maig, en el certamen Aerosport 2011 que se celebrarà en l'aeròdrom d'Igualada-Ódena. Es tracta d'un certamen obert al públic que fomenta contactes entre professionals i aficionats de l'aeronàutica i dirigit a totes aquelles persones i entitats, vinculades o no al citat món.
9Aerosport
Aena estarà present a través d'un stand de 24m2 decorat amb cartes de Navegació Aèria, en el qual els visitants disposaran d'informació aeronàutica, com per exemple cartes de navegació.

Aerosport és un punt de referència per a tots els aficionats a l'aviació esportiva, corporativa i de serveis d'Espanya i sud d'Europa que reunirà a prop de cinquanta companyies directament relacionades amb el sector aeronàutic donant a conèixer un món de nous esports d'aventura.

En aquesta edició s'espera la presència de més de 300 aeronaus de tota Espanya, Andorra, Sud de França i Portugal, un volum de negoci similar al de l'any passat i reunir a prop de 4.000 visitants de tota Espanya, França, Itàlia i fins i tot Eslovènia. Durant tot el cap de setmana, el públic assistent podrà participar activament en els diversos actes programats durant la fira com són, la possibilitat de contractar batejos de vol en aquelles escoles que tinguin presència en el certamen i desenganxar en un simulador de vol oficial entre uns altres. El públic més petit també podrà participar en els tallers de volar estels que organitza la FAC (Federació Aéria Catalana).
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1