Dilluns, 9 de maig de 2011 | 12:41
Vostè es troba a: Inici > Política >

Hereu creu que Trias representa el "corrent de populisme" que aprofita la crisi

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Inici de campanya al CCCB
Hereu creu que Trias representa el "corrent de populisme" que aprofita la crisi
06/05/2011 09:13
9hereu-inici-campanya
L'alcalde de Barcelona i candidat a la reelecció, Jordi Hereu, confia que podrà sorprendre davant de totes l'enquestes, que vaticinen que perdrà, i podrà vèncer en les eleccions municipals al corrent populista europeu que a la capital catalana encapçala Xavier Trias (CiU), segons ell.
"Pot ser que en moments de crisi hi hagi un corrent de populisme que vol dividir la gent, fracturar els barris i societats, però a Barcelona no deixarem mai que ens fracturin perquè la fortalesa de la ciutat es basa en la seva unitat", ha defensat.

També s’ha referit a les retallades de la Generalitat, que afectaran infraestructures a la capital catalana, i ha demanat als simptatitzants que “cada vegada que penseu en abstracte que algú vol retallar, penseu en la cara de la gent afectada".

Ho ha dit en el míting de començament de campanya al pati del Centre de Cultura Contemporània (CCCB), en què li han donat suport mig miler de militants, i una trentena de bombers han intentat boicotejar l'acte pel pols que mantenen amb el consistori pel conveni.

Entre els assistents hi ha hagut la cúpula de la Federació barcelonina del PSC i destacats militants d'aquesta, com Miquel Iceta i Joan Ferran, i Carmen Romero, que és l'exdona de l'expresident del Govern Felipe González, a la qual Hereu ha agraït expressament la seva presència.
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1