Dilluns, 9 de maig de 2011 | 12:36
Vostè es troba a: Inici > Comunicació >

La Generalitat reconsiderarà la seva intenció de retirar tot el suport econòmic al Baròmetre

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Es busquen fòrmules per sobreviure
La Generalitat reconsiderarà la seva intenció de retirar tot el suport econòmic al Baròmetre
06/05/2011 13:54
9joan-sabate
CatalunyaPress.- Hi ha vida per al Baròmetre. Després d’una primera reunió del Patronat de Fundacc, l’entitat que permet que aquest instrument comunicatiu vegi la llum cada dos mesos, totes les parts s’han compromès “a vetllar per la continuïtat de la fundació”.
Al Patronat, a banda de mitjans de comunicació i professionals de l’estadística, també hi ha administracions com la Generalitat, qui va amenaçar de retirar tot el suport econòmic que dona al Baròmetre –uns dos milions d’euros- i que després d’aquesta primera reunió estaria disposada a estudiar vies alternatives que permetin un “model sostenible” per a aquest instrument.

En concret, i segons un comunicat fet públic per Fundacc, tots els actors implicats han de trobar, en un procés no superior a un mes, “un model sostenible que pugui garantir la continuïtat del suport de la Generalitat i, alhora, els objectius fundacionals del Baròmetre de la Comunicació i la Cultura”.

No obstant això, també es busquen altres vies alternatives per reconfigurar l’instrument comunicatiu per tal que perdi tan poca eficàcia com sigui possible. En aquest sentit, una possibilitat és que la resta de patrons també aporti una quantia econòmica.

Amb tot, l’activitat del Fundacc continuarà “amb normalitat” i publicarà la propera onada del Baròmetre el proper 31 de maig.
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1