Dilluns, 9 de maig de 2011 | 12:43
Vostè es troba a: Inici > Societat >

Un mort en una explosió de butà a Cardedeu

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Ha succeït cap a les 07.30 hores
Un mort en una explosió de butà a Cardedeu
Societat 04/05/2011 09:23
Agències.- Una persona ha mort en una explosió de butà aquest dimecres a una casa de dues plantes de la carretera de Canoves de Cardedeu (Barcelona), segons ha informat el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM).
9dotacions-bombers-no-foc
Els fets han ocorregut sobre les 7.49 hores i l'explosió ha fet cedir parcialment el sostre de la planta baixa, han informat els Bombers de la Generalitat.

Els Bombers han pogut treure el cos d'una persona, l'única de les quatre que estaven a la casa que s'ha vist sorpresa per l'explosió, en un estat d'extrema gravetat, i ha mort poc després.

Segons les primeres informacions, l'explosió ha estat causada per la fugida de dues ampolles de gas butà que es trobaven en l'aparcament de l'immoble, i els Bombers estan revisant l'estructura de la casa, greument afectada, i dels habitatges propers.

Els Bombers han desplaçat nou dotacions i el SEM ha enviat al lloc dels fets dues ambulància i un helicòpter medicalizado.
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1