Dilluns, 9 de maig de 2011 | 12:27
Vostè es troba a: Inici > Economia >

Ultimàtum d'Ossa al Govern: si no hi ha finançament en vuit dies se'n van

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
El fabricant de motocicletes té almenys tres ofertes
Ultimàtum d'Ossa al Govern: si no hi ha finançament en vuit dies se'n van
09/05/2011 10:19
9ossa
La històrica fàbrica de motocicletes Ossa, de Girona, ha amenaçat amb marxar de Catalunya si en els propers vuit dies la Generalitat no reacciona i li permet accedir a crèdit. Tenen ofertes de dues autonomies i d'un país estranger.
Així ho ha manifestat el director general de l'empresa, Joan Gurt, al diari Avui. Segons l'empresari, des de fa cinc mesos han negociat amb el Govern de la Generalitat, tant amb l'anterior com amb l'actual, sense trobar solució al seu problema.

Les peticions d'Ossa passen per tenir accés a quatre milions d'euros per poder gestionar l'empresa durant els sis mesos que la producció queda paralitzada per dedicar-se a la innovació. A més, per als propers tres anys té una necessitat de 12 milions d'euros per fer front als pagaments a proveïdors.

Segons Gurt, si la Generalitat no accepta aquestes condicions es perdran els 30 llocs de treball directes i els més de 100 que treballen en empreses proveïdores. A més, asseguren tenir ofertes de dues comunitats autònomes que els ofereixen millors condicions, i fins i tot es comprometrien a cedir-los el terreny i formar part de la societat durant els quatre anys que requereixen de finançament públic o privada.

"No demanem ajuts públics ni diners a fons perdut, només demanem accés al crèdit públic o privat". Sembla que si no som una gran empresa amb nombrosos treballadors, Indústria no en vol sentir a parlar. Tot han sigut bones paraules i reunions contínues, i al final tot ha quedat en res", és lamenta Gurt.
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1