Vota
Resultat:
0 vots
Redacció osona.com | Actualitzat el 09/05/2011 a les 11:12h

Tona planta cara a la crisi amb un nou format de fira

La proposta, que té una gran acollida, aglutina la Fira del Fil a l’Agulla, la Fira del Comerç al Carrer i la Fira d’Alimentació Artesana en un sol dia.

Galeria de fotos (Xevi Mas)

Una de les parades de la fira del Fil a l'Agulla. Foto: Xevi Mas

Sota el lema de “Tona es fira”, el municipi ha celebrat aquest diumenge, dia 8 de maig, un conjunt d’activitats que han inclòs propostes tan emblemàtiques com la Fira del Fil a l’Agulla, la Fira de l’Alimentació Artesana, la Fira del Comerç al Carrer i la trobada de motos clàssiques i antigues.

La jornada ha estat molt animada, amb molta afluència de públic. El temps ha acompanyat. L'Ajuntament s'ha mostrat satisfet amb aquest nou format, que permet reduir les despeses i aglutinar un seguit de propostes que per si soles tindrien poca volada.

És el cas, per exemple, de la Fira del Fil a l’Agulla, que va reduir dràsticament el seu pressupost l'any passat. Tot i això, el certamen es continua celebrant, amb menys parades i menys ressò però amb un format també molt digne. La fira es va fer a la Canal, de les 10 del matí a les 8 del vespre. Hi van haver 18 estands i cinc tallers, exposició de labors i trobada de puntaires. No hi va faltar la tradicional desfilada de moda, a partir de les 6 de la tarda.

La Fira d’Alimentació Artesana ha animat la jornada en un altre punt emblemàtic del municipi, a la plaça Major, de les 10 del matí a les 2 del migida. Hi ha hagut diverses activitats, entre les que han destacat els tastets, els esmorzars oferts per l’Escola d’Hostaleria d’Osona i una xerrada sobre el comerç i la moneda a l’època romana.

A la festa no hi han faltat les diferents formacions polítiques, que han aprofitat la vetllada per donar a conèixer les seves propostes. Ha tingut una gran acceptació els enciams que han regalat a l'estand d'ICV (esqueixos d'enciam, per plantar).

La jornada ha tancat el programa de la quarta edició de la Setmana Cultural .

Veure programa d’actes de ‘Tona es fira’




Galeries de fotos de la Fira del Fil a l'Agulla
- 2011 (Xevi Mas)
- 2009 (Xevi Mas)
- 2008 (Adrià Costa)
- 2007 (Osona.com)

Navega per les etiquetes

Setmana CulturalFira del Fil a l'Agulla

Referències a Internet

Tona

FEU EL VOSTRE COMENTARI


Aquest comentari quedarà pendent d'aprovació per part de l'administrador del web. Si voleu que el vostre comentari es publiqui de forma instantània i sense passar control previ, heu d'estar registrats. Podeu registrar-vos fent clic aqui

Nom Títol Comentari Comprovació Escriu l'any actual, amb 4 xifres D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.

Enquesta
Eleccions municipals: què és el que us preocupa més del vostre poble?
      Vots emesos: 81
Edicions locals
Bloc de fotos
Arxiu històric


- Som a Internet des del maig de 1996
- SCG Aquitània SL
- Empresa adherida a l'Internet Quality Agence
- Notícies publicades amb llicència
Amb la col·laboració de: