Vota
Resultat:
0 vots
Redacció | Actualitzat el 09/05/2011 a les 14:59h

Dimarts es posen a la venda les entrades per al concert de Manel

El quartet barceloní presentarà a la sala gran del Kursaal "10 milles per veure una bona armadura"

Manel seran al Kursaal el 29 de juny. Foto: Promocional

Les entrades per al concert de Manel al Kursaal, el proper dimecres 29 de juny a 2/4 de 10 del vespre, es posaran a la venda demà dimarts, 10 de maig a partir de les 6 de la tarda a taquilles, per telèfon (93 8723636) i per internet (www.kursaal.cat). El preu de les entrades serà de 23 euros (19 per als menors de 25 anys i amb el Carnet Galliner).

Poc més de dos anys després que fessin al Kursaal un dels seus primers concerts en un gran teatre, el grup barceloní Manel tornarà a la capital del Bages per presentar el seu segon treball, "10 milles per veure una bona armadura", que els ha catapultat a ocupar un lloc preeminent entre els grups de folk de tot l'estat espanyol, líder de vendes i de popularitat.

Manel va actuar al Kursaal el 12 de febrer de 2009. Amb entrades exhaurides a la sala petita del Kursaal, l'actuació és va haver de traslladar a la gran. Enmig d'un públic entregat, bon ambient, van presentar el disc del seu debut "Els millors professors europeus" que va acabar amb la peça "Corrandes de la Parella Estable" ja que compta amb corrandes protagonitzades pels propis membres del grup i la participació d'espontanis del públic.

Tot plegat acabava de començar i mica en mica, concert a concert, durant el 2009 Manel van anar-se guanyant l'admiració del públic fins a convertir-se en el que alguns van anomenar un fenomen. També van venir premis: Premi Puig-Porret, Premi Arc al millor artista revelació, premis Enderrock al millor disc pop-rock i al millor grup revelació, Premio Pop-eye 09 al grup revelació, Premio Cinemad 2008 al millor videoclip, cinc nominacions als premis UFI de la Música Independiente... 90 actuacions després d'aquell novembre –i havent esgotat entrades a tota Catalunya i tocat a ciutats com Madrid,Buenos Aires i Londres i a festivals com el Primavera Club i el WOMAD Las Palmas-, Manel es van acomiadar del públic amb dos concerts al Palau de la Música de Barcelona. El disc d'or –més de 30.000 còpies venudes- per "Els millors professors europeus" estava de camí.

Navega per les etiquetes

manelkursaal

FEU EL VOSTRE COMENTARI


Aquest comentari quedarà pendent d'aprovació per part de l'administrador del web. Si voleu que el vostre comentari es publiqui de forma instantània i sense passar control previ, heu d'estar registrats. Podeu registrar-vos fent clic aqui

Nom Títol Comentari Comprovació Escriu l'any actual, amb 4 xifres D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.

Edicions locals


- Som a Internet des del maig de 1996
- SCG Aquitània SL
- Empresa adherida a l'Internet Quality Agence
- Notícies publicades amb llicència
Amb la col·laboració de: