Tue10052011

Ultima Actualitzacio09:40:29 GMT

Font Size

Profile

Menu Style

Cpanel
Back Politíca Política III Esquerra i Esquerra Nacionalista signen l'acord de coalició

Esquerra i Esquerra Nacionalista signen l'acord de coalició

  • PDF
frame_02820.1099
Esquerra i Esquerra nacionalista han signat l'acord de la coalició Esquerres per Molins. A l'acte, celebrat a Ca n'Ametller hi va participar el president de la secció local d'Esquerra, Toni de la Flor. A més es va comptar amb la presència de Jordi Romeu, regidor de cultura i número dos d'Esquerres i Victor Puntas, cap de llista de la coalició.
El candidat a l'alcaldia va voler destacar el perquè d'aquest acte: " volem donar un petit tastet del que serà la presentació del nostre programa electoral"
La candidatura d'Esquerres per Molins estarà formada per un nou grup de persones amb formació professional i experiència en temes com les xarxes socials. Precisament, Jordi Romeu, va voler destacar d’importància d'aquesta nova eina de comunicació, ja que l'ajuntament actualment no les utilitza.
El president de la secció local, Toni de la Flor, va parlar sobre l'acord i sobre la voluntat de voler sumar més partits polítics independents.
Així mateix, Esquerres per Molins, va fer públic l'eslògan "Ara sumem. Amb tu farem més" que acompanyarà a la imatge amb què es presentarà a les properes eleccions.
El candidat a l'alcaldia va voler destacar el perquè d'aquest acte: " volem donar un petit tastet del que serà la presentació del nostre programa electoral".La candidatura d'Esquerres per Molins estarà formada per un nou grup de persones amb formació professional i experiència en temes com les xarxes socials. Precisament, Jordi Romeu, va voler destacar d’importància d'aquesta nova eina de comunicació, ja que l'ajuntament actualment no les utilitza.El president de la secció local, Toni de la Flor, va parlar sobre l'acord i sobre la voluntat de voler sumar més partits polítics independents. Així mateix, Esquerres per Molins, va fer públic l'eslògan "Ara sumem. Amb tu farem més" que acompanyarà a la imatge amb què es presentarà a les properes eleccions.
Comentarios (0)Add Comment

Escribir comentario

busy

Galeria de imatges I

frame_02838.761.jpg

Galeria de imatges II

frame_02866.67.jpg

Galeria de imatges III

frame_02932.82.jpg

Galeria de imatges IV

frame_02804.185.jpg

colaboracion