Tue10052011

Ultima Actualitzacio09:40:29 GMT

Font Size

Profile

Menu Style

Cpanel
Back Cultura Cultura I Rècord d'assistència a la carxofada pradenca d'enguany

Rècord d'assistència a la carxofada pradenca d'enguany

frame_02837.487
Rècord de participació a la carxofada pradenca d'aquest any. Més de 2000 persones s'han donat cita aquest diumenge al parc Fondo d'en Peixo del Prat.
La d'enguany ja és la sisena edició, però els costums no canvien.
La festa ,com sempre, ha servit per patrocinar el producte estrella del municipi: la carxofa.
Segons els organitzadors, el seu objectiu és també aconseguir la identificació geogràfica protegida del producte, per a que el valor biològic de d'aquestes carxofes sigui reconegut
Els assistents a més, han pogut gaudir d'un menú de carxofes a la brasa acompanyades amb mongetes i botifarra. Durant l'acte també s'han muntat parades comercials on els veïns i les veïnes del prat han pogut comprar aquest producte tan típic.
La festa ha estat amenitzada amb jocs infantils i altres activitats com castellers o un grup de música en viu.
La d'enguany ja és la sisena edició, però els costums no canvien.La festa ,com sempre, ha servit per patrocinar el producte estrella del municipi: la carxofa. Segons els organitzadors, el seu objectiu és també aconseguir la identificació geogràfica protegida del producte, per a que el valor biològic de d'aquestes carxofes sigui reconegut Els assistents a més, han pogut gaudir d'un menú de carxofes a la brasa acompanyades amb mongetes i botifarra. Durant l'acte també s'han muntat parades comercials on els veïns i les veïnes del prat han pogut comprar aquest producte tan típic. La festa ha estat amenitzada amb jocs infantils i altres activitats com castellers o un grup de música en viu.
Comentarios (0)Add Comment

Escribir comentario

busy

Galeria de imatges I

frame_02923.1264.jpg

Galeria de imatges II

frame_02845.539.jpg

Galeria de imatges III

frame_02810.146.jpg

Galeria de imatges IV

frame_02766.321.jpg

colaboracion