Tue10052011

Ultima Actualitzacio08:11:01 GMT

Font Size

Profile

Menu Style

Cpanel
Back Cultura Cultura II Berraondo escull Gavà per gravar 'Children's corner'

Berraondo escull Gavà per gravar 'Children's corner'

frame_02827.153
Un habitatge de Gavà Mar s'ha convertit en l'escenari de la nova pel·lícula d'Eduard Berraondo, 'Children's corner'. El director del llargmetratge, després de dirigir sèries d'èxit com 'Ventdelplà', 'Infidels' o 'Sin tetas no hay paraíso', ara s'atreveix amb el cinema de terror, un terreny que fins ara no havia trepitjat.
El film, que es presentarà als festivals de Sitges i Cannes, narra la història d’una doctora, Jara, que s’encarrega de cuidar a pacients amb esquizofrènia i que troba uns documents on s’explica que alguns pacients amb aquesta patologia en realitat no tenen problemes mentals, sinó que el que passa és que estan sotmesos a forces paranormals. Jara decideix investigar a un petit grup de pacients tancats tots a la casa de la doctora.
El pla de rodatge a Gavà implica deu dies de treball amb una càrrega diària d’11 hores, el que suposa un ritme frenètic per a equip de rodatge, director, actors i actrius.
Precisament, un dels actors de la pel·lícula, Ferran Albiol, que encarna el personatge de Quino, un dels esquizofrènics, ens ha explicat a les càmeres d'ETV Llobregat Televisió perquè han escollit la localitat del Baix Llobregat per realitzar la gravació de la pel·lícula, encara que la Tània ha reconegut que no li faria res quedar-s'hi.
Durant el rodatge vÀrem poder comprovar les ganes que hi posen actors, actrius i equip de gravació per a enllestir aquesta pel·lícula i, potser, aquest film obri les portes a futures gravacions de diferents llargmetratges en destinacions baixllobregatines, una nova porta de promoció econòmica per a la ciutat i la comarca.
El film, que es presentarà als festivals de Sitges i Cannes, narra la història d’una doctora, Jara, que s’encarrega de cuidar a pacients amb esquizofrènia i que troba uns documents on s’explica que alguns pacients amb aquesta patologia en realitat no tenen problemes mentals, sinó que el que passa és que estan sotmesos a forces paranormals. Jara decideix investigar a un petit grup de pacients tancats tots a la casa de la doctora.  El pla de rodatge a Gavà implica deu dies de treball amb una càrrega diària d’11 hores, el que suposa un ritme frenètic per a equip de rodatge, director, actors i actrius. Precisament, un dels actors de la pel·lícula, Ferran Albiol, que encarna el personatge de Quino, un dels esquizofrènics, ens ha explicat a les càmeres d'ETV Llobregat Televisió perquè han escollit la localitat del Baix Llobregat per realitzar la gravació de la pel·lícula, encara que la Tània ha reconegut que no li faria res quedar-s'hi.
Durant el rodatge vÀrem poder comprovar les ganes que hi posen actors, actrius i equip de gravació per a enllestir aquesta pel·lícula i, potser, aquest film obri les portes a futures gravacions de diferents llargmetratges en destinacions baixllobregatines, una nova porta de promoció econòmica per a la ciutat i la comarca.
Comentarios (0)Add Comment

Escribir comentario

busy

Galeria de imatges I

frame_02870.1946.jpg

Galeria de imatges II

frame_02846.388.jpg

Galeria de imatges III

frame_02923.1264.jpg

Galeria de imatges IV

frame_02848.41.jpg

colaboracion