Vota
Resultat:
2 vots
Redacció osona.com | Actualitzat el 04/05/2011 a les 18:49h

Un conductor atropella dues dones al mig de Vic i fuig corrents

La Guàrdia Urbana el deté per diversos motius, entre ells, el de conduir amb el permís caducat i negar-se a fer la prova d’alcoholèmia.

Aquest dimarts, dia 3 de maig, a les 20:40 hores, es va produir un accident de trànsit amb ferits lleus al pas de vianants regulat per semàfors, situat a la Rambla Hospital de Vic (n. 48). En concret, el conductor del vehicle no va respectar la prioritat de pas dels vianants i va atropellar dues dones que creuaven la calçada. A més, el xofer del vehicle va fugir del lloc dels fets sense auxiliar-les.

Les persones atropellades són Maria FP, de 52 anys, veïna de Vic, i Natàlia PP, de 27 anys i veïna de Centelles. Les dues van  ser  traslladades pels serveis sanitaris a  l’Hospital General de Vic on van ser ateses de les ferides. Després, es van desplaçar a la comissaria de la Guàrdia Urbana per denunciar els fets.

La policia local, després de fer les gestions pertinents, va localitzar el presumpte autor dels fets, Josep AS, de  54 anys i veí de Vic. El agents de la Guàrdia Urbana li van voler fer un control d’alcoholèmia, a la qual cosa s’hi va negar. Un altre agreujant: la policia va comprovar que estava portant un vehicle amb el permís de conducció caducat.

La Guardia Urbana va procedir a la seva detenció i es van instruir diligències judicials com a presumpte autor de diferents delictes contra la seguretat del trànsit: negativa a sotmetre’s a les proves d’alcoholèmia, conducció temerària, lesions i omissió del deure de socors.

Navega per les etiquetes

atropellamenttrànsitalcoholèmia

COMENTARIS

+6
-19
sorpresa
Anònim, 04/05/2011 a les 18:18
Aquest comentari ha estat amagat pels lectors. Fes clic per veure el comentari.
+7
-1
si es clar
Anònim, 04/05/2011 a les 19:32
si home si,, com que de catalans malt parits no en hi han no ?al.lucinant
+5
-10
Identificació.
Lola, 04/05/2011 a les 21:36
No et sorprenguis, si fos extranger no sortiria ni el nom ni les inicials. Son les avantatges que tenim els del pais, a mes de pagar impostos, clar.
+9
-7
VAYA
JOAN, 04/05/2011 a les 23:38
Per una cosa així que ha fet un Vigatá ni han 50.000 que fan

els que no son vigatans,per que te enteris.
+7
-1
Estem parlant de persones,oi'
Anònim, 05/05/2011 a les 17:52
Aquets comentaris sembla que parlem de quelcom menys de persones,dons la veritat ho trobu fort.
Les dues noies atropellades es molt greu per elles i la seva familia.La persona que ho va fer segur que hores d´arà esta fet pols,per pobra persona que sigui,no cal jutjar ni dir res contra ningù,tots som humans, i no sabem que ens pot passar.
L´unic que podem apendre és a esser mès persones!!!
+5
-1
els estrangers.
Anònim, 09/05/2011 a les 07:51
Amb alguns comentaris m´adono que parleu molt dels estranges dons segur que haurian parat,aquest vigata que va fer aixo segurament no volia peró aqui es demostra del que son capaços i mes alguns vigatans,el fet de ser de Vic no vol dir bona gent,mes aviat vol dir que hi ha de tot especialment molta por a donar la cara perque es viu molt pendent de les
aparençes.
Continuar la ciutat dels Sants de fa 100 ANYS?????
+3
-0
Això és inhumà
Anònim, 09/05/2011 a les 17:34
Com es pot tenir el valor d'atropellar dues persones i no ser capaç de parar el vehicle?Crec que s'ha de tenir molta sang freda!I penso també que de cabrons n'hi ha a totes les races i ètnies, de la mateixa manera que de bones persones n'hi ha a tot arreu.
Aquesta persona que ha comès aquest delicte mereix pagar pel que ha fet, ja que com diu la dita "tots recollim el que sembrem".....
Apa,salut!
+0
-0
Sr. Josep
CAT, 10/05/2011 a les 15:18
Ai, Sr. Josep, aquestes coses no es fan, encara que vostè, com molta gent sap, sigui d'una familia benestant vigatana i tingui un germà advocat.
Estigui tranquil, que no li passarà res de res.......

FEU EL VOSTRE COMENTARI


Aquest comentari quedarà pendent d'aprovació per part de l'administrador del web. Si voleu que el vostre comentari es publiqui de forma instantània i sense passar control previ, heu d'estar registrats. Podeu registrar-vos fent clic aqui

Nom Títol Comentari Comprovació Escriu l'any actual, amb 4 xifres D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.

Enquesta
Eleccions municipals: què és el que us preocupa més del vostre poble?
      Vots emesos: 81
Edicions locals
Bloc de fotos
Arxiu històric


- Som a Internet des del maig de 1996
- SCG Aquitània SL
- Empresa adherida a l'Internet Quality Agence
- Notícies publicades amb llicència
Amb la col·laboració de: