Dimarts, 10 de maig de 2011 | 12:47
Vostè es troba a: Inici > RSC >

El Club Bàsquet Binéfar organitza un partit a favor d'Haití

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Bàsquet solidari
El Club Bàsquet Binéfar organitza un partit a favor d'Haití
RSC 09/05/2011 12:37
EuropaPress.- El Club Bàsquet Binéfar d'Osca i la Creu Roja espanyola col·laboren en una iniciativa solidària per recaptar fons a favor de les víctimes de la catàstrofe d'Haití que consistirà en un partit entre l'associació 'Llegendes solidàries de la selecció espanyola' i l'equip de la localitat oscense.
Cartell del partit de bàsquet de Binefar
'Binéfar amb Haití' és una iniciativa solidària en la qual col·laboren l'Ajuntament de Binéfar, la fundació de la Federació Espanyola de Bàsquet i en la qual s'han implicat, fins avui, una vintena de comerços i empreses de la comarca de la Llitera.

Els preus de les entrades al partit de bàsquet, que se celebrarà el 14 de maig en el pavelló El Segalar, oscil·len entre els 5 i els 10 euros, i aquesta mateixa nit, a les 22.15 hores, se celebrarà un sopar popular a la plaça d'Espanya de la localitat en la qual es realitzaran diferents sorteigs.

Com han subratllat els organitzadors, "qualsevol iniciativa que ajudi a augmentar la quantitat recaptada serà ben acollida" i, per a això, "anem a posar també a la venda diferents records d'aquest dia com a samarretes o carpetes".

En tot el material imprès, igual que en la cartelleria que anuncia l'esdeveniment, figurarà el dibuix realitzat per a l'ocasió pel dibuixant Forges, que va accedir a col·laborar "a l'instant, quan ens vam posar en contacte amb ell per comentar-li la idea".
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1